Sabrina Jeffries: A ​csábítás iskolája - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 General Press Sabrina Jeffries történelmi romantikus
Sabrina Jeffries: A ​csábítás iskolája

Sabrina Jeffries: A ​csábítás iskolája

2021 General Press Sabrina Jeffries történelmi romantikus
Rövid leírás:
Újabb történelmi romantikus könyv jelent meg Sabrina Jeffries tollából idén ősszel a General Press Kiadó jóvoltából. A csábítás iskolája A Hercegi kör

Blogturné Részletek

 





Kiadó:
 General Press Kiadó

Fordító: Harcsa Henrietta

Műfaj:  történelmi romantikus

Terjedelem: 336 oldal

Miután a bizalmatlan, irigylésre méltóan gazdag, ám igazi nőfaló hírében álló Greycourt herceg anyja megözvegyül, a herceg megismerkedik a mostohaapja temetését intéző hölggyel. A legnagyobb meglepetésére azonnal közel érzi magát Beatrice-hez, ezért teljesíti anyja kérését, hogy készítse fel a közvetlen, ám az etikettet nem ismerő lányt az első báljára. Ahogy Beatrice egyre jobban megismeri a herceget, egyre nehezebbé válik számára tartani az illő távolságot a férfitól. Amikor pedig a Greycourt a lány családi titkaiba üti az orrát, Beatrice-nek el kell döntenie, merre halad a kapcsolatuk…
 





Újabb történelmi romantikus könyv jelent meg Sabrina Jeffries tollából idén ősszel a General Press Kiadó jóvoltából. A csábítás iskolája A Hercegi kör sorozat első része, amelyben a hírhedten nőcsábász Greycourt herceg és a szókimondó Beatrice története elevenedik meg. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a könyv egy példányáért. 

Nyereményjáték

Mostani nyereményjátékunkban Sabrina Jeffries könyveket kell felismernetek borítórészletek alapján. A feladat, hogy az adott állomáson található borítórészlet alapján kitaláljátok, hogy az írónő melyik könyvéről van szó, és beírjátok a könyv címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review