Patrick McKeown: Szorongás ​nélkül - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 ismeretterjesztő Jaffa pszichológia
Patrick McKeown: Szorongás ​nélkül

Patrick McKeown: Szorongás ​nélkül

2021 ismeretterjesztő Jaffa pszichológia
Rövid leírás:
Patrick McKeown kötete a szorongás csökkentésében próbál segíteni néhány egyszerű, könnyen megtanulható technikával.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Jaffa

Fordító: Tóth Szabolcs

Műfaj: ismeretterjesztő

Terjedelem: 240 oldal

Szeretnéd ​leállítani szünet nélkül zakatoló gondolataidat, és nyugodt maradni? Szeretnéd, ha jobb hangulatod, több energiád lenne, és mélyebben tudnál aludni? A Buteyko-módszer és a tudatos jelenlét, a mindfulness, olyan egyszerű, mégis tartós eredményt hozó technikák, amelyeknek segítségével könnyedén meg tudsz birkózni a szorongással, az aggódással és az értelmetlen agyalással. A krónikus túllégzés hatására szervezetünkben a véredények összeszűkülnek, ezáltal fokozódik az agysejtek ingerlékenysége, megnövelve a véletlenszerű és ismétlődő gondolatok számát. Ennek eredménye a ködös agy és a szakadozott alvás. A Szorongás nélkül című könyv olyan egyszerű légzőgyakorlatokkal ismerteti meg az olvasót, amelyek megfelelően javítják a szövetek és a szervek, legfőképpen az agy oxigénellátását. A tudatos jelenlétre épülő technikák révén pedig jobban megérthetjük elménk természetét, és elsajátíthatjuk, miként léphetünk ki gondolataink szüntelen áramlásából. PATRICK MCKEOWN légzéskutató, dr. Konstantin Pavlovich Buteyko tanítványa, a Buteyko Clinic alapítója. Az általa kidolgozott alapelvek és gyakorlatok ezreknek segítettek már sportteljesítményük és egészségi állapotuk javításában. Ő maga is így küzdötte le asztmáját és alvás közben jelentkező légzésproblémáit. Világszerte tart előadásokat arról, hogyan lehet a légzés segítségével kiaknázni a mindannyiunkban ott rejlő lehetőségeket. A légzés ereje és a Gyógyító légzés című könyvei magyarul is olvashatók.

Rohanó világunkban a mentális problémák lassan mindenkit érintenek valamilyen szinten. Patrick McKeown kötete a szorongás csökkentésében próbál segíteni néhány egyszerű, könnyen megtanulható technikával.

Nyereményjáték

A szorongás csökkentésében nem csak a különböző légzéstechnikák elsajátítása segíthet, hanem a relaxáció különböző formái is. Játékunkban ezúttal ez utóbbiakból olvashattok rövid ismertetőket, a ti feladatotok pedig mindössze annyi, hogy megírjátok a Rafflecopter megfelelő sorában a relaxációs technika nevét. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review