Schaudinn Jasmin: 3-5-8 perces mesék - izgő-mozgó ovisoknak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 gyermek- és ifjúsági irodalom gyermekkönyv mesegyűjtemény mesekönyv Pagony Kiadó
Schaudinn Jasmin: 3-5-8 perces mesék - izgő-mozgó ovisoknak

Schaudinn Jasmin: 3-5-8 perces mesék - izgő-mozgó ovisoknak

2021 gyermek- és ifjúsági irodalom gyermekkönyv mesegyűjtemény mesekönyv Pagony Kiadó
Rövid leírás:
Az ovi számtalan kalandot tartogat a gyerekek számára, ez a mesekönyv pedig sok-sok aranyos, hosszabb-rövidebb történeten keresztül mutatja be ezeket.

Blogturné Részletek




Kiadó: Pagony Kiadó

Szerző: Schaudinn Jasmin

Műfaj: mesekönyv

Terjedelem: 120 oldal

– Légyszi, még egy utolsót! – Na jó, egy rövidet… Ismerős ez a párbeszéd az esti elalvás előtt? Akkor ezt a könyvet nektek találták ki! Az oviban hol jó, hol rossz, de az biztos, hogy ahol egy kupacban ennyi gyerek van, ott mindig történik valami. Ezekben a történetekben minden gyerek magára ismerhet, legyen szó barátságról, örömről, bánatról, délutáni alvásról vagy kirándulásról.

 



Az óvoda számtalan kalandot tartogat a gyerekek számára, Schaudinn Jasmin mesekönyve pedig sok-sok aranyos, hosszabb-rövidebb történeten keresztül mutatja be ezeket. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a Pagony Kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az egyes állomásokon olyan könyvek fülszövegeit találjátok, amelyekek az óvodába járás témáját dolgozzák fel. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található könyv címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Pagony Kiadó által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 




a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review