Cassandra Clare & Wesley Chu: Az elveszett fehér könyv - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Árnyvadász Univerzum Cassandra Clare Könyvmolyképző Urban Fantasy Vörös Pöttyös
Cassandra Clare & Wesley Chu: Az elveszett fehér könyv

Cassandra Clare & Wesley Chu: Az elveszett fehér könyv

2021 Árnyvadász Univerzum Cassandra Clare Könyvmolyképző Urban Fantasy Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
A napokban magyarul is megjelenik Az elveszett fehér könyv, amiben Cassandra Clare és Wesley Chu egy újabb Malec történettel örvendeztet meg minket. K

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Kamper Gergely

Műfaj:  Fantasy

Terjedelem: 464 oldal

Malec. Számukra egy veszedelmes küldetés a gonosz birodalmába nem egyszerűen munka, hanem romantikus kirándulás. Az élet szép Magnus Bane és Alec Lightwood számára. Együtt élnek egy mesés lakásban, boszorkánymester fiukkal, Maxszel, aki épp járni kezdett, New York utcái pedig békések és csendesek – mármint épp annyira békések és csendesek, mint általában. Mígnem egy éjjel két régi ismerős tör be Magnus lakásába, és ellopják tőle a nagy hatalmú Fehér Könyvet. Magnus és Alec, felismerve, hogy a tolvajokat ártalmas erők irányítják, mindent félredobnak, hogy visszaszerezzék a könyvet, mielőtt nagyobb kárt okozhatnak. Egészen Sanghajig kell követniük őket, Clary, Jace, Isabelle és a frissen árnyvadásszá avatott Simon segítségével. Ám Sanghajban gyorsan kiderül, hogy sokkal nagyobb a baj, mint gondolták. Egy erőszakos támadás miatt Magnus mágiája egyre megbízhatatlanabb lesz, és ha nem tudják a városba özönlő démonok útját állni, jobb híján követniük kell őket oda, ahonnan jöttek – a holtak birodalmába. És amivel szembetalálják magukat, sokkal különösebb és aljasabb, mint amire valaha számíthattak… Vajon sikerül-e leszámolniuk a fenyegető veszéllyel? És hazaérnek-e időben, mielőtt a gyerekük teljesen kikészíti Alec anyukáját? Csatlakozz a csapathoz, és éld át a kalandjaikat!
 


A napokban magyarul is megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Az elveszett Fehér Könyv, amelyben Cassandra Clare és Wesley Chu A legősibb átkok sorozatában egy újabb Malec történettel örvendeztet meg bennünket. Kövesd végig a blogturnét, ismerd meg a regényt, és ha szerencsés vagy, egy példányt meg is nyerhetsz!

Nyereményjáték

Hát lehet nem imádni Malec párosát? :) A mostani nyereményjátékunk során minden állomáson találtok egy Malec idézetet, a feladat, hogy eltaláljátok mely Árnyvadász könyvből idéztünk, és beírjátok a címet a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review