Laura Ellen Anderson: Vámpyr ​Vilma és az emléktolvaj - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 gyermek- és ifjúsági irodalom illusztrált Laura Ellen Anderson Móra Kiadó
Laura Ellen Anderson: Vámpyr ​Vilma és az emléktolvaj

Laura Ellen Anderson: Vámpyr ​Vilma és az emléktolvaj

2021 gyermek- és ifjúsági irodalom illusztrált Laura Ellen Anderson Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Vámpyr ​Vilma és az emléktolvaj című könyv jóvoltából újra visszatérhetünk a Laura Ellen Anderson által megálmodott Noktürniába...

Blogturné Részletek


 Kiadó: Móra Könyvkiadó, 2021

Műfaj: gyermek- és ifjúsági irodalom
Terjedelem: 224 oldal

Fülszöveg: Kedvenc vámpírlánykánk újabb kalandjai!
Elérkezett Vámpyr Vilma hatalmas szülinapi bulijának éjjele, ő pedig BORZASZTÓAN izgatott. Ám Noktürnia teremtményei különösen viselkednek, mintha egyikük sem emlékezne semmire – még Vilma szülinapi bulijára sem!
Vajon mi történhetett – valaki ellopta az emlékeiket? Rájön-e Vilma, mi áll a háttérben, és meg tudja-e menteni a családját és a barátait, mielőtt még róla is teljesen megfeledkeznek?

 

A Vámpyr ​Vilma és az emléktolvaj című könyv jóvoltából újra visszatérhetünk a Laura Ellen Anderson által megálmodott Noktürniába, hogy kedvenc vámpírkislányunkkal, jetinkkel, kaszásunkkal és házitökünkkel kalandozhassunk. A legújabb részben Vilma és barátai szülinapi bulira készülnek, igyekeznek elsajátítani a tökéletes ködkeksz fortélyait, és még egy rejtélyes emléktolvajjal is szembenéznek. Tartsatok öt bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Móra Könyvkiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban igyekeztünk olyan könyveket gyűjteni, melyek a Vámpyr ​Vilma és az emléktolvajhoz hasonlóan jól passzolnak a halloween-i hangulathoz. Minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review