Abigail Dean: Az „A” lány - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Libri kiadó
Abigail Dean: Az „A” lány

Abigail Dean: Az „A” lány

2021 Libri kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 
A könyv adatai

Eredeti cím: Girl A

Kiadó: Libri Kiadó

Fordító:  Hoppán Eszter

Oldalszám: 392
Kiadás: Puhatáblás

Megjelenés: 2021.
ISBN: 9789634337362




Fülszöveg

„Az „A” lány. A lány, aki megszökött. Ha valaki meg tudja csinálni, akkor az te vagy.”

Lex Gracie, az „A” lány. A nyomozók nevezték el így, miután megszökött a Borzalmak Házából, ahol a saját szülei tartották fogva és kínozták embertelen módon a testvéreivel együtt. Az „A” lánynak köszönhetően végül a gyerekek kiszabadultak és nevelőszülőkhöz kerültek, és mindenki abban bízott, hogy végleg maguk mögött hagyhatják a múltjukat.

Ám miután az anyjuk meghal a börtönben, Lexnek kapcsolatba kell lépnie a testvéreivel, hogy eldöntsék, mi lesz az örökül hagyott és szörnyű emlékekkel terhes ház sorsa. Miközben a sikeres ügyvédként dolgozó Lex felkeresi a többieket, rádöbben, hogy az eltelt évek ellenére még mindig óriási hatalma van a közös családi mitológia bűverejének, és szembesülnie kell azzal is, ki maradt örökre rabságban, és ki az, akinek valóban sikerült megszabadulnia.

Megrázó történet túlélésről, szövetségekről és árulásokról, valamint a testvérek titkairól, amelyeket önmaguk és egymás elől is rejtegetnek.




Abigail Dean megrázó debütáló regénye, Az „A” lány megrázó történet túlélésről, szövetségekről és árulásokról, valamint a testvérek titkairól, amelyeket önmaguk és egymás elől is rejtegetnek.

Tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel, és nyerjetek egy példányt a kötetből!


Nyereményjáték


A történet egy családról szól, amelyben a szülők korlátozzák a gyermekeik szabadságát. Játékunkban könyvborítók részleteit találjátok –   olyan könyvek címét keressük, amelyben a szereplőknek hasonló borzalmakat – a külvilágtól való elszigeteltséget és kiszolgáltatottságot – kell átélniük.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review