Marvel - Új történetek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Marvel mesekönyv
Marvel - Új történetek

Marvel - Új történetek

2021 Marvel mesekönyv
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó most a legfiatalabb Marvel rajongóknak kedvez. A kötetben szereplő 18 mese még közelebb hozza a szuperhősök világát a legkisebbeknek.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító:  Horváth Vivien

Műfaj:  mesekönyv

Terjedelem: 304 oldal

Marvel-hősök, egyesüljetek! Csatlakozz a kedvenc szuperhőseidhez, akik összeállnak néhány észvesztő kalandra és epikus harcra, hogy megvédjék a galaxist! Marvel Kapitány és Gamora szembenéznek a legnagyobb félelmeikkel, Pókember nagyszerű barátokkal és bosszantó ellenségekkel találkozik, a Bosszúállók pedig összecsapnak a Fekete Renddel… Ez a gyűjtemény számos akciódús, szórakoztató mesét rejt, amelyek életre keltik a folyton bővülő, nagyszerű Marvel-univerzumot!

 


A Kolibri Kiadó most a legfiatalabb Marvel rajongóknak kedvez. A kötetben szereplő 18 mese még közelebb hozza a szuperhősök világát a legkisebbeknek. Ha imádjátok a Marvel univerzumot és a képregényeket, akkor ezt a könyvet Nektek találták ki. Tartsatok velünk, merüljetek el a szuperhősök világában, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

Nyereményjáték

A Marvel-univerzum rengeteg szuperhőssel, antihőssel és izgalmas főgonosszal büszkélkedik. Ebben a játékban a Ti kedvenceitekre vagyunk kíváncsiak. Minden állomáson találtok egy kérdést. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába megírni a válaszotokat. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review