Frank Schwieger: Merlin és bandája - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Frank Schwieger Kolibri Kiadó mese
Frank Schwieger: Merlin és bandája

Frank Schwieger: Merlin és bandája

2021 Frank Schwieger Kolibri Kiadó mese
Rövid leírás:
A Kolibri kiadónak köszönhetően ezúttal Merlin világába látogathatunk el Frank Schwieger könyvével. Tartsatok velünk a turnén!

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Veress Kata

Műfaj:  mese

Terjedelem: 256 oldalLegendás történetek a legnagyobb lovagkori arcokról!

Tényleg olyan kalandos volt a középkor? Hogyan tudta Arthur kihúzni a sziklából a híres Excalibur kardot? És miért fürdött meg Siegfried a sárkányvérben? Hogy nézett ki egy lovagi vár? Hogyan lett Robin Hood a tolvajok fejedelme?

Ha szívesen villognál legendás tudásoddal, ezt a könyvet neked találták ki!

A lovagkori történelem legizgalmasabb sztorijai vadiúj csomagolásban – Merlin, a nagy varázsló vezényletével.

Vigyázat, a könyv súlyos, nyolc napon túl gyógyuló nevetőizomgörcsöket okozhat!
 A Kolibri kiadónak köszönhetően ezúttal a középkorba, Merlin világába látogathatunk el Frank Schwieger könyvével. Tartsatok velünk a turnén, öt tagunk mondja el a véleményét a sorozat legújabb részéről, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy saját példányt belőle.

Nyereményjáték

Merlin és barátai kalandjait sok film feldolgozta már. Ezúttal a képek alapján azt kell megírnotok, hogy az adott filmekben mely színész játszotta Merlint. A feladatotok, hogy beírjátok az adott színész nevét a rafflecopter doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review