Sara Raasch: These ​Rebel Waves – Lázadó hullámok (Folyami kalózok 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Fantasy kaland KMK Könyvmolyképző Sara Raasch Vörös Pöttyös YA Young Adult
Sara Raasch: These ​Rebel Waves – Lázadó hullámok (Folyami kalózok 1.)

Sara Raasch: These ​Rebel Waves – Lázadó hullámok (Folyami kalózok 1.)

2021 Fantasy kaland KMK Könyvmolyképző Sara Raasch Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző jóvoltából hamarosan megjelenik Sara Raasch legújabb sorozatának a kezdő kötete!

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző

Műfaj: Fantasy, Kaland, LMBT+, Történelmi, Young Adult (YA)

Terjedelem: 448 oldal

ISBN: 9789633990766

Fordította: Szabó Krisztina

Egy lázadó. Egy kalóz. Egy herceg. Harcba kell szállniuk az országukért, a családjukért, saját magukért – különben olyan háborúval néznek szembe, ami elpusztíthatja a világot. Adeluna katona. Öt évvel ezelőtt segített felszabadítani Szent Loray mágiával teli szigetét Argrid országának zsarnoki uralma alól. Csakhogy nem volt könnyű visszailleszkednie a háború után. Amikor egy argridi küldött eltűnik Szent Loray új tanácsának béketárgyalásai során, az ország véres igazságszolgáltatást követel. Lu úgy sejti, veszedelmes erők munkálkodnak a háttérben. Devereux kalóz. A Szent Lorayen portyázó folyami kalózok egyikeként abból él, hogy a sziget mágikus növényeit árulja a feketepiacon. Miközben Argrid a kalózokat gyanúsítja küldöttük elrablásával, Vex célponttá válik. Gyakorlott hajósként beleegyezik, hogy segít Lunak előkeríteni az eltűnt argridit. De amire rábukkannak, sokkal veszedelmesebb lehet bármilyen háborúnál. Benat eretnek. Ben, Argrid koronahercege titokban Szent Loray tiltott mágiájának megszállottja. Amikor apja, a király megbízza őt a meghökkentő feladattal, hogy oszlassa el Argrid mágia iránti félelmét, Ben kénytelen feltenni magának a kérdést, vajon megváltoztathatja-e egy herceg egy egész ország hitét, vagy valójában a saját máglyáját építi. Lu, Vex és Ben vajon meddig hajlandó elmenni a béke érdekében? Az is kiderül, hogy miféle fából faragták őket… 

A Könyvmolyképző jóvoltából hamarosan megjelenik Sara Raasch legújabb sorozatának a kezdő kötete, amiben egy herceg, egy katona és egy kalóz szövetkezik, hogy megakadályozzák a mindent elpusztítónak ígérkező háborút. Tartsatok bloggereinkkel ezen a blogturnén, és ne feledjétek, hogy egy lelkes olvasónk a turné végén meg is nyeri a Lázadó hullámokat! 

Nyereményjáték

A Lázadó hullámokat Szabó Krisztina fordította, aki több más könyvet is fordított már a Könyvmolyképző kiadónak. A feladatotok az, hogy kitaláljátok azoknak a regényeknek a címét, amelyikből az egyes állomásokon idéztünk. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review