William Joyce: Ollie hazatalál - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 illusztrált kaland Könyvmolyképző meseregény
William Joyce: Ollie hazatalál

William Joyce: Ollie hazatalál

2024 illusztrált kaland Könyvmolyképző meseregény
Rövid leírás:
Gyönyörűen illusztrált kedves történet Billy és plüssállata, Ollie kalandjairól. Gyere, ismerd meg őket!

Blogturné Részletek




Kiadó:
 Könyvmolyképző

Fordító: Gyurkovics Máté

Műfaj: meseregény

Terjedelem: 304 oldal

„Egy ​játék sokkal több lehet, mint egy tárgy, amivel elszórakoztatjuk magunkat. Csoda válhat belőle.” A játékok titkos birodalmát számtalan rejtély szövi át. Ezek egyike a Játékok Becsületkódexe, ami azóta létezik, amióta vannak kisgyerekek. Rejtély az is, milyen varázslat útján lesz valamiből egy gyerek kedvenc játéka. Ez a legnagyobb elismerés, amit a Játékvilág egy tagja kaphat. Ollie különleges játék, Billy anyukája saját kezűleg varrta, hogy az Billy életének fontos része legyen. Ollie aztán annak rendje és módja szerint Billy legjobb barátja, bizalmasa, játszótársa és igen, „kedvence” lett. Játékvilágban azonban gonoszok is élnek, közülük is a legrettegettebb gaztevő Zozó, a bohóckirály. Ő és a csatlósai, az alamuszok, megfogadták, hogy elrabolnak minden kedvenc játékot, és addig tartják őket fogva, amíg el nem felejtik a gazdáikat, és örökre el nem kallódnak. Amikor Ollie is fogságba esik, Billynek ki kell mentenie a kedvencét Zozó föld alatti csarnokából, az erdő mélyén, az éjszaka közepén. Egy séta a fák közt még soha nem rejtegetett ekkora izgalmakat! Kalandos történet a bátorságról és a barátságról! Éld át! Neked szól.

Legtöbbünk még felnőtt fejjel is emlékszik gyerekkori legkedvesebb játékára, amit mindenhová magával vitt, s ami talán már születésétől mellette volt. Ollie és Billy története pont ezeket az érzéseket és élményeket szeretné feleleveníteni egy rendkívül kedves és gyönyörűen illusztrált kötetben. Tarts bloggereinkkel, hogy megismerhesd a két barátot, s esélyed legyen nyerni egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Ebben a játékban nincs más dolgod, mint elolvasni a kiadó honlapján a kötet beleolvasóját, majd az alapján megválaszolni az állomásokon található kérdéseket. Természetesen, a Rafflecopter megfelelő soraiba várjuk a válaszokat!


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review