Dennis Lehane - Apró irgalmak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Agave Könyvek Dennis Lehane krimi
Dennis Lehane - Apró irgalmak

Dennis Lehane - Apró irgalmak

2024 Agave Könyvek Dennis Lehane krimi
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Agave Könyvek

Fordító:  Rusznyák Csaba

Műfaj:  krimi

Terjedelem: 320 oldal

A Viharsziget ​és a Titokzatos folyó világszerte ünnepelt szerzője egy új mesterművel tér vissza családi szeretetről, alattomos hatalomról, forrongó gyűlöletről és mindent elemésztő bosszúról Boston történetének egyik legviharosabb epizódjával a háttérben. 1974, a nagy nyári hőhullám idején. Egy este Mary Pat tinédzser lánya, Jules nem jön haza. Ugyanazon az estén holtan találnak egy fiatal fekete fiút, akit rejtélyes körülmények közt gázolt el a metró. A két esemény egymástól függetlennek tűnik, Mary Pat azonban a gyermeke utáni kétségbeesett keresés közben olyan dolgokra bukkan, amelyeket jobb lett volna nem feltárni – kérdezősködése zavarja Marty Butlert, az ír maffia főnökét és a neki dolgozó embereket, akik nem nézik jó szemmel az üzletükre fenyegetést jelentő kutakodást. A háttérben pedig ott lüktet és forrong a város állami iskoláinak erőszakkitörésekhez vezető deszegregációs törekvése. Az Apró irgalmak szenzációs thriller, a bűnözés és hatalom brutális tablója, valamint az amerikai rasszizmus sötét szívének bátor portréja. Olyan delejező és kíméletlen könyv, amilyet csak Dennis Lehane tud írni.




Dennis Lehane hosszú kihagyás után végre új regénnyel jelentkezett, ami a ‘70-es évek bostoni iskolai szegráció forrongó időszakába repíti az olvasót. A Viharsziget, az Egy pohárral a háború előtt, a Sötétség, fogd meg a kezem, és Hideg nyomon nagyszerű írójának új regénye igazi klasszikus lehet a krimirajongók könyvespolcán. Tarts velünk, és a Blogturné Klub három bloggerével, és nyerd az Agave Könyvek által felajánlott nyereményt. 

Nyereményjáték

A zseniális Dennis Lehane sötét és kegyetlen világát már nem egyszer megmutatta filmes forgatókönyvekben is, illetve sok regényéből is készítettek már filmet vagy sorozatot. A következő nyereményjátékban minden bloggernél találsz egy-egy filmkockát, ami Dennis Lehane nevéhez kapcsolódik. A te feladatod az lesz, hogy beírd a Rafflecopter dobozba, hogy melyik filmről vagy sorozatról van szó és máris esélyed van megnyerni a turné végén a könyvet. 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review