Ana Reyes: Ház ​a fenyvesben - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Ana Reyes Next21 Kiadó thriller
Ana Reyes: Ház ​a fenyvesben

Ana Reyes: Ház ​a fenyvesben

2024 Ana Reyes Next21 Kiadó thriller
Rövid leírás:
Ana Reyes Ház ​a fenyvesben című bemutatkozó thrillerében egy rejtélyes haláleset és egy soha fel nem dolgozott trauma áll a középpontban...

Blogturné Részletek


Kiadó: Next21 Kiadó, 2024
Műfaj: thriller


Fülszöveg: „Miután az első hazugság elhangzott, a legtöbben hisznek benne. Annak kell a legerősebbneHa megcsal az emlékezeted

Ha a barátnőd halott

Ha nem tudod feledni, de pontosan nem is emlékszel, hogyan történt

A válasz ott lesz a fenyvesben

Maya végzős volt gimiben, amikor a legjobb barátnője, Aubrey egyik pillanatról a másikra holtan rogyott össze egy Frank nevezetű enigmatikus figura jelenlétében, akivel azon a nyáron állandóan együtt volt.

Hét évvel később Maya Bostonban él, a barátja teljes szívből szereti. Maya titokban szerfüggő, hogy el tudja viselni a múltbeli történés súlyát, az emlékezetkihagyásokat, a magyarázat nélkül maradt tragédiát. De egyszer csak lát a YouTube-on egy videót, amin egy fiatal nő hirtelen összecsuklik, és szempillantás alatt meghal. A helyszín egy étkezde, a nővel átellenben nem más ül, mint Frank.

Maya újra a trauma kellős közepén találja magát, amely azóta egész életére rányomta a bélyegét. Hazatér szülővárosába, Aubrey halálának helyszínére, hogy újra átélje azt a végzetes nyarat, belegondoljon, milyen hatással is volt rá annak idején Frank, és felidézze az őrjítő féltékenységet, amely majdnem megpecsételte kettejük barátságát Aubrey-val.

Egykori otthonában rábukkan valamire, ami megérteti vele, ez a történet jóval régebben, még az ő születése előtt kezdődött. Minden jel szerint újra fel kell keresnie Franket, aki még mindig ugyanott lakik, a fenyvesben.


 


Ana Reyes Ház ​a fenyvesben című bemutatkozó thrillerében egy rejtélyes haláleset és egy soha fel nem dolgozott trauma áll a középpontban. Főszereplőnk, Maya elveszítette a legjobb barátnőjét, most pedig, évekkel később egy különös videó újra felhozza benne az eltemetett emlékek morzsáit, melyek sokkal messzebbre vezetnek, mint gondolná. Tartsatok három bloggerünkkel az állomásokon, és nyerjétek meg a Next21 Kiadó által felajánlott példányt!



Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a Next21 Kiadó további kötetei után nyomozunk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
03.26. KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review