Ashley Elston: Az ​első hazugság - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Ashley Elston General Press thriller
Ashley Elston: Az ​első hazugság

Ashley Elston: Az ​első hazugság

2024 Ashley Elston General Press thriller
Rövid leírás:
Ashley Elston csavaros és fordulatos thrillere, Az első hazugság egy sok titkot őrző fiatal nő történetét mutatja be...

Blogturné Részletek

 

Kiadó: General Press Kiadó, 2024
Műfaj: thriller


Fülszöveg: „Miután az első hazugság elhangzott, a legtöbben hisznek benne. Annak kell a legerősebbnek lennie. Az a legfontosabb. Az egyetlen, amit muszáj kimondani.”

Evie Porternek mindene megvan: fehér kerítéssel körülvett kertes ház, puccos baráti társaság és a tökéletes férfi. Csak egyetlen bökkenő van: Evie Porter nem létezik.
A nő Mr. Smithtől, a titokzatos, ismeretlen kilétű főnökétől kapta ezt a személyazonosságot a legújabb megbízatáshoz, hogy kiderítsen mindent egy louisianai kisvárosról és az ott élő emberekről. Különösen a célszemélyről, Ryan Sumnerről.
Ryan azonban idővel mélyen eltemetett érzéseket hoz felszínre Evie-ből, aki egy számára mindaddig elérhetetlennek hitt életről kezd fantáziálni. Csakhogy ezúttal nem hibázhat, különösen a legutóbbi munkája után. Evie-nek egy lépéssel a múltja előtt kell járnia a jövőjéért folytatott küzdelemben, hiszen most minden eddiginél nagyobb a tét: saját maga.

Reese Witherspoon könyvklubjának ajánlásával.

 


Ashley Elston csavaros és fordulatos thrillere, Az első hazugság egy sok titkot őrző fiatal nő történetét mutatja be, kinek élete fenekestül felfordul, mikor úgy tűnik, valaki elvette tőle a személyazonosságát. Ha kíváncsiak vagytok a rejtélyre, tartsatok négy bloggerünkkel a turné állomásain, és nyerjétek meg a General Press Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a General Press Kiadó további kötetei után nyomozunk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review