Boldizsár Ildikó: Királylány születik & Királyfi születik - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Boldizsár Ildikó mese Naphegy kiadó
Boldizsár Ildikó: Királylány születik & Királyfi születik

Boldizsár Ildikó: Királylány születik & Királyfi születik

2024 Boldizsár Ildikó mese Naphegy kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Naphegy Kiadó

Illusztrálta: Szegedi Katalin

Műfaj:  mesekönyv

Terjedelem:  36  oldal

Fülszöveg:
Minden kislány királylánynak születik. És a mesékből tudjuk, hogy a királylányok születésénél gyakorta bábáskodnak tündérek, akik megáldják az újszülöttet.
A kisbabák a szívükben őrzik ezeket a jókívánságokat, ám ahogy telnek-múlnak az évek, lassanként megfeledkeznek róluk.
Boldizsár Ildikó és Szegedi Katalin azonban emlékszik, és ebben a könyvben elmeséli nekünk, hogy milyen kincset rejt a kislányok szíve…



 

Kiadó: Naphegy Kiadó

Illusztrálta: Szegedi Katalin

Műfaj:  mesekönyv

Terjedelem:  36  oldal

Fülszöveg:
"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy királyfi... Egész nap az utcákat járta, és amikor ráköszöntek az emberek, nagyot sóhajtott, s csak annyit mondott: - Ó, ha tudnátok, milyen nagy az én bánatom!"
Hogy mi bántja a királyfit?
Megtudhatjuk Boldizsár Ildikó és Szegedi Katalin gyönyörű, mitikus hangulatú eredetmeséjéből, mely azt üzeni minden kisfiúnak: Te is királyfinak születtél!



 



Milyen mesével indítanál élete útjára egy királylányt vagy egy királyfit? Boldizsár Ildikónak a Naphegy Kiadónál megjelent mesekönyvei erre a kérdésre adnak egy-egy választ. Tarts a Blogturné Klub két bloggerével, s ismerd a Királylány születik és a Királyfi születik csodálatos történetét. Ha rád mosolyog a szerencse, a miniturné végén választhatsz egyet a mesekönyvek közül a Kiadó felajánlásában!


Nyereményjáték

A turné állomásain Boldizsár Ildikó további könyveinek nyomába eredünk, melyek a Kiadó gondozásában jelentek meg. Ezek közül néhányról már olvashattál blogturné keretében is. Minden állomáson találtok egy-egy fülszövegrészletet. A feladat, hogy a könyv címét beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába! 

 Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review