Benjamin Alire Sáenz: Aristotle és Dante az élet sodrásában (2.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia romantikus Vörös Pöttyös YA Young Adult
Benjamin Alire Sáenz: Aristotle és Dante az élet sodrásában (2.)

Benjamin Alire Sáenz: Aristotle és Dante az élet sodrásában (2.)

2024 KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia romantikus Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából megtudhatjuk, hogy Aristotle és Dante az élet sodrásában miként próbálnak önmagukra találni.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó 
Kiadás éve: 2024 
Fordító: Benedek Dorottya 
Oldalszám: 472 oldal

Mit jelent megőrizni a szerelmet egy olyan világban, ami mintha a puszta létezésüket is kifogásolná? Az előző részben két, határ menti városban élő fiú egymásba szeretett. Ari az egész középiskola alatt titkolta, ki is ő valójában, igyekezett néma és láthatatlan maradni. Arra számított, hogy a végzős éve is hasonlóan fog telni. Ám amikor beleszeretett Dantéba, valami felszakadt benne, és már képtelen visszatérni korábbi életéhez. Új barátokat szerez, kiáll a bántalmazókkal szemben, és nem fél hallatni a hangját. Közben pedig végig ott van vele Dante, az álmodozó, éles eszű Dante, aki egyszerre képes Ari idegeire menni és vágyakkal tölteni el őt. A fiúk eltökélték, hogy utat taposnak maguknak a világban, ami nem érti meg őket. Amikor Ari kénytelen szembenézni egy letaglózó veszteséggel, a lehető legelszántabban kell küzdenie egy őszinte és örömteli életért. ,,A kritikusok által is elismert, többszörösen díjnyertes sorozat várva várt új kötete igazi >>érzelmi hullámvasút<<.” – School Library Journal Szeress bele újra az imádni való párosba!

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából korábban megtudhattuk, hogy Aristotle és Dante hogyan eredt a világmindenség titkainak nyomába, a nemrég megjelent második részből pedig azt tudhatjuk meg, hogy az élet sodrásában miként próbálnak önmagukra találni, és rájönni, milyen jövő vár rájuk. Tarts bloggereinkkel ezen az utazáson, és a turné végén te is nyerhetsz egy példányt a regényből.

Nyereményjáték

Aristotle és Dante neve a könyvnek köszönhetően teljesen összefonódott. A játék során olyan párosok nevét kell kitalálnotok, akiknek szintén együtt vált ismertté a nevük. Írjátok be a helyes megfejtést a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review