Ana Huang: Twisted Lies - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 dark romance erotikus Maxim Kiadó romantikus
Ana Huang: Twisted Lies

Ana Huang: Twisted Lies

2024 dark romance erotikus Maxim Kiadó romantikus
Rövid leírás:
Végéhez érkezett a Twisted-sorozat, amely oly sok romantikakedvelő könyvmoly szívét megdobogtatta – többek között bloggereinkét is. Tartsatok velünk,

Blogturné Részletek





Kiadó: Maxim Kiadó

Fordító: Bujdosó István

Műfaj: romantikus, erotikus, dark romance

Terjedelem: 592 oldal

Nem a hazugság a legszörnyűbb dolog, amit megtenne ezért a nőért! A szívdöglesztő és kőkemény Christian Harper valójában egy úriembernek álcázott szörnyeteg. Az erkölcsöt nem tartja sokra, a szerelmet még annyira se, ugyanakkor nem tagadhatja a vonzalmat, amelyet a szomszédjában lakó fiatal nő iránt érez. Idővel ez a nő lesz legsötétebb vágyainak tárgya, az egyetlen hatalmas talány, amin képtelen kiigazodni. És amikor lehetősége nyílik rá, hogy a közelébe férkőzzön, saját szabályait megszegve olyan ajánlattal áll elő, amit nem utasíthat vissza. Minden szörnyetegnek van gyenge pontja. Az övé ez a lány. A megszállottja lett. Ő a szenvedélye. És ő a kivétel az összes szabálya alól. A kedves, félénk és a közösségi médiában szerzett hírneve ellenére introvertált Stella Alonso igazi romantikus lélek, aki évek óta fegyelmezetten tartja kordában a szívét. Két munkája mellett nincs ideje párkapcsolatra, és nem is igazán vágyik rá. De amikor a múltjából érkező fenyegetés elől annak a férfinak a karjaiba – és lakásába – menekül, akinél veszélyesebbel még életében nem találkozott, óriási a kísértés, hogy hosszú idő után ismét a szívére hallgasson. Mert bármilyen rideg is Christian, ha vele van, olyasmiket érez, amit azelőtt soha. Szenvedélyt. Biztonságot. Igazi vágyat. Szerelmüket titkok és hazugságok szövik át… és amikor az igazságra végre fény derül, lerombolhat mindent.
 


Végéhez érkezett a Twisted-sorozat, amely oly sok romantikakedvelő könyvmoly szívét megdobogtatta – többek között bloggereinkét is. Tartsatok velünk, hogy megtudjátok, Stella és Christian története elnyerte-e a tetszésünket, és ne feledjétek a játékunkat sem, hiszen a tiétek lehet egy, a kiadó által felajánlott nyereménypéldány is!

Nyereményjáték

A sorozat utolsó kötetének nyereményjátéka során pár kérdést teszünk fel nektek, amelyekre a könyv beleolvasójában találjátok meg a választ. Nincs más dolgotok, mint beírni a helyes megoldást a Rafflecopter megfelelő dobozába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review