V. E. Schwab: A hatalom törékeny szálai (A hatalom szálai 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Agave Agave Könyvek Disztópia high fantasy kaland mágia
V. E. Schwab: A hatalom törékeny szálai (A hatalom szálai 1.)

V. E. Schwab: A hatalom törékeny szálai (A hatalom szálai 1.)

2024 Agave Agave Könyvek Disztópia high fantasy kaland mágia
Rövid leírás:
V. E. Schwab legújabb sorozatában találkozhatunk a megmaradt mágusokkal, akik képekesek utat nyitni a Fehér, a Szürke és a Vörös London között!

Blogturné Részletek


Kiadó: Agave Könyvek


Műfaj/téma/zsáner: high fantasy, disztópia, kaland, mágia

Terjedelem: 636 oldal

ISBN: 9789635982035

Fordította: Sárpátki Ádám

Illusztrálta: Hegyi Péter

Egykor négy világ létezett, és úgy simultak egymásra, mint egy könyv lapjai. Mindegyiket átjárta a csodálatos hatalom, miközben egyetlen város kötötte össze őket: London. A mágia azonban túl gyorsan burjánzott, a világok pedig önvédelemből rákényszerültek, hogy bezárják a kapuikat egymás előtt. Az idők során aztán megritkult azon mágusok száma is, akik még képesek voltak kinyitni ezeket a kapukat. Napjainkban már csak háromról van tudomásunk: Kell Mareshről Vörös Londonból, Szelina Bardról Szürke Londonból, és Holland Vosijkről Fehér Londonból. Megjelenik azonban Fehér Londonban egy új mágus, Kosika, és váratlanul elfoglalja a trónt. A fiatal királynő hajlandó vérrel táplálni a városát – még a sajátjával is –, ám ezzel olyan óriási erőt szabadít fel, amely felett nem biztos, hogy képes uralkodni. Eközben Vörös London királyi családjának életét lázadók fenyegetik, akik a királyság intézményének ledöntésével akarják kiegyenlíteni a hatalmi viszonyokat. A régi barátok és új ellenségek szövedékében ráadásul felbukkan egy lány, aki egy rejtélyes szerkezet birtokába jut. A lányt Tesnek hívják, és szokatlan képességével az összes világot veszélybe sodorhatja. V. E. Schwab, az Addie LaRue láthatatlan élete szerzőjének új könyve káprázatos és izgalmas epikus fantasy, amely visszatér A mágia árnyalatai világába, de az előzmények ismerete nélkül is tökéletesen olvasható.

Egykor négy világ létezett, melyeket egyetlen város, London kötött össze, de a mágia túlburjánzása miatt le kellett zárniuk egymás előtt a kapuikat. V. E. Schwab legújabb sorozatában találkozhatunk a megmaradt mágusokkal, akik képekesek utat nyitni a Fehér London, Szürke London és Vörös London között! Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, mit gondolnak A hatalom szálai sorozat első részéről, és ne felejtsetek el játszani se! Két szerencsés olvasónk megnyeri A hatalom törékeny szálai regényt az Agave Könyvek kiadónak hála.

Nyereményjáték

A mostani játékunkban olvasnotok kell! A kiadó oldalán találtok egy röpke beleolvasót A hatalom törékeny szálaiba, aminek az elolvasása után könnyedén megválaszolhatjátok az állomásokon található kérdéseket.
(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

0 Reviews:

Post Your Review