Bella Swift: A ​kiskutya, aki méhecske akart lenni - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Manó Könyvek mesekönyv
Bella Swift: A ​kiskutya, aki méhecske akart lenni

Bella Swift: A ​kiskutya, aki méhecske akart lenni

2024 Manó Könyvek mesekönyv
Rövid leírás:
Ebben a bájos sorozatban a kiskutya mindig újabb és újabb kalandokba keveredik, ez pedig ebben a részben sincs másként.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Manó Könyv

Fordító:  Boczán Bea

Műfaj:  mesekönyv

Terjedelem:  160  oldal

Milli nagyon izgatott, mert egy méhcsalád költözik a kertbe. A kis mopsz sok mindent megtud ezekről a hasznos rovarokról, például azt is, hogy a kaptárban mindenkinek megvan a maga feladata, és hogy csakis összehangolt csapatmunka eredménye lehet a finom, édes méz. Annának egy tudományos projektet kellene összeállítani a barátnőivel, de sajnos nem igazán tudnak megegyezni a témát illetően, mindenki másról szeretne mesélni. Végül a lányok a kiskutya segítségével rájönnek, hogy a megoldás végig ott zümmögött az orruk előtt.

 

Talán már senkinek sem kell bemutatni Millit a kis mopszot. Ebben a bájos sorozatban a kiskutya mindig újabb és újabb kalandokba keveredik, ez pedig ebben a részben sincs másként. A kiskutya nagyon izgatottá válik, mikor először találkozik a méhekkel és el is határozza, hogy méhecskévé akar válni. Tartsatok velünk, kísérjük el a kis mopszot ezen az úton, tanuljunk együtt a méhekről és ha pedig nektek kedvez a szerencse meg is nyerhetitek a könyv egy példányát. 

Nyereményjáték

Mivel a könyvben fontos szerepet játszanak a méhek, így a mostani játékunkban is rájuk koncentrálunk. Minden állomáson találtok egy kérdést, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a helyes választ. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai
 

0 Reviews:

Post Your Review