Lynn Painter: Újra meg újra - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 időhurok ifjúsági Kossuth romantikus Young Adult
Lynn Painter: Újra meg újra

Lynn Painter: Újra meg újra

2024 időhurok ifjúsági Kossuth romantikus Young Adult
Rövid leírás:
A Kossuth Kiadó jelentette meg Lynn Painter: Újra meg újra című regényét, melyben Emilie különös időhurokba kerül, pont Valentin napon.

Blogturné Részletek

 

Kiadó:
Kossuth Kiadó

Fordító:  Nimila Ágnes

Műfaj:  YA, romantikus, időhurok

Terjedelem:  348  oldal

Emilie ​Hornby, a tizenhét éves gimnazista mottója: „A sors a balekoknak való. A szerelmet meg kell tervezni.” A tinilány ennek jegyében, szerelemtől ittasan, kicsinosítva indul iskolába az év legromantikusabb napján, február 14-én. Bár mindent előre lejátszott a fejében, és gondosan rögzített is a heti tervezőjében, Emilie élete legrosszabb Valentin-napját éli át. Egyik baj és csalódás jön a másik után, semmi sem úgy alakul, ahogyan megálmodta. Miután túljut az első sokkon, a nagymamájához menekül egy kis vigasztalásért, és ott hajtja álomra a fejét. Másnap reggel hatkor megszólal a telefonja ébresztője, és – ó, te jó ég! – újra Valentin-nap van. Az utána következő nap pedig…? Ismét egy rémes Valentin-nap!
Emilie egy olyan rémálomszerű időhurokban ragad, amelyből nem tud kiszabadulni, így aztán újra meg újra átéli az „első” Valentin-nap rémségeit.
Vajon meddig kell még szenvednie ebben a Valentin-napi purgatóriumban?
 


A Kossuth Kiadó jelentette meg Lynn Painter: Újra meg újra című regényét, melyben Emilie különös időhurokba kerül, pont Valentin napon, amit pedig olyan szépen, pontosan eltervezett. Lássuk hogyan keveredik ki ez a lány ebből a rémálomból!  Kövesd  a blogturné állomásait, ha szerencsés vagy a játékban, akár meg is nyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A szerző nagyon szereti Taylor Swift dalait, a regényhez ajánlott playlistben több is megtalálható az énekesnőtől. A játékunkban ezek közül válogattunk, reméljük könnyedén felismeritek és beírjátok a helyes válaszokat a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review