Steven Rowley: A meleg nagybácsi - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Könyvmolyképző Kiadó LMBTQ
Steven Rowley: A meleg nagybácsi

Steven Rowley: A meleg nagybácsi

2024 Könyvmolyképző Kiadó LMBTQ
Rövid leírás:
Megismerkedhetünk Patrickkal, Maisie és Grant meleg nagybácsijával, aki egy családi tragédia után magához veszi a két gyereket.

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Greilinger Szonja

Műfaj: LMBTQ+ szórakoztató irodalom

Terjedelem: 336 oldal

„Miért félnek egymástól annyira az emberek?”

Patrick, röviden GUP (Gay Uncle Patrick - Meleg Nagybácsi Patrick) születésük óta odavan unokahúgáért és -öccséért, Maisie-ért és Grantért. Szereti velük tölteni az időt, amikor egy hétre meglátogatják Palm Springsben, vagy amikor elugrik hozzájuk az ünnepekre Connecticutba. Azt azonban már túlzásnak érzi, hogy ő vigyázzon rájuk, és szoros kötelék alakuljon ki köztük.

Amikor megtörténik a tragédia, és a gyerekek anyja meghal, az apjuknak pedig a saját egészségével kell foglalkoznia, Patrick hirtelen a gyerekek gondozójának szerepében találja magát.

Saját Guncle Szabályain kívül nincs sok kapaszkodója az életben, és fogalma sincs, hogyan boldoguljon a gyerekekkel. A szerelme halála és megrekedt színészi karrierje miatt amúgy is labilis a lelkiállapota, és Palm Springs-i életvitele a legkevésbé sem teszi őt alkalmassá erre a nagy feladatra. Hamar ráeszmél, hogy a szülői gondoskodás nem egyenlő az ajándékokkal és a lazasággal. Rájön, hogy a lehengerlő szöveg mögött ő is csak egy esendő ember.

Humorral és érzelmekkel teli, megható történet a szeretetről, a türelemről és a család erejéről.

Hagyd, hogy magával ragadjon!

„Rowley regénye tökéletes olvasnivaló. Elképesztően szellemes, elbűvölő és szívszorító történet.” – Elin Hilderbrand, amazon.com

„Ez a könyv kiüti a cukiságmérőt rendesen, de mégis sokszor belefacsarodott a szívem. Annyi érzést kiváltott belőlem ez a könyv, csak ajánlani tudom.” – Adri_Gr, moly.hu

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

Felnőtteknek ajánljuk!
 


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából megismerkedhetünk Patrickkal, vagyis röviden GUP-pal, Maisie és Grant meleg nagybácsijával, aki egy családi tragédia után magához veszi a két gyereket. Kövessétek végig négy bloggerünkkel ezt a hol vicces, hol megrázó és megható történetet, és a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Bár szép, de nem könnyű dolog gyerekeket befogadni az otthonunkba, az életünkbe. Játékunk során olyan filmeket kell felismerned, amiben hasonló történik. A feladatod, hogy beírd a film címét a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review