Andreas H. Schmachtl: Snöfrid Virágvölgyből - Északfölde ​teljesen hihetetlen megmentése - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Andreas H. Schmachtl gyermekkönyv Manó Könyvek
Andreas H. Schmachtl: Snöfrid Virágvölgyből - Északfölde ​teljesen hihetetlen megmentése

Andreas H. Schmachtl: Snöfrid Virágvölgyből - Északfölde ​teljesen hihetetlen megmentése

2024 Andreas H. Schmachtl gyermekkönyv Manó Könyvek
Rövid leírás:
A sokunk által szeretett német gyermekkönyvíró, Andreas H. Schmachtl újabb bájos és kalandos történetét olvashatjuk a Manó Könyvek jóvoltából...

Blogturné Részletek


Kiadó: Manó Könyvek, 2024
Műfaj: gyermekkönyv


Fülszöveg: Egy snöfrid semmit sem szeret jobban a nyugalomnál. De, amikor az éjszaka közepén három kis tündéremberke jelenik meg az ajtóban, az csak egy dolgot jelenthet: mindenképpen több izgalmat, mint amennyit Snöfrid szeretne. Gunilla hercegnőt elrabolták és Snöfridnek – éppen Snöfridnek – kellene megmentenie őt. Ehhez hosszú, kalandos útra indul, hűséges társaival együtt, hogy legyőzze a veszélyeket és kiűzze a csúnya, gonosz trollokat Északföldéről. Mire észbe kap, a hihetetlen kaland már el is kezdődik Snöfrid számára…

 



A sokunk által szeretett német gyermekkönyvíró, Andreas H. Schmachtl újabb bájos és kalandos történetét olvashatjuk a Manó Könyvek jóvoltából. Ismerjétek meg Snöfridet Virágvölgyből, aki eleinte maga sem gondolta volna, hogy veszélyes kalandra indul a komisz trollok ellen, és derítsétek ki bloggereinkkel együtt, hogyan sikerül megmentenie az elveszett hercegnőt! Természetesen most is érdemes velünk játszani, hogy esélyetek legyen megnyerni a Kiadó által felajánlott példányt!



Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a Manó Könyvek kínálatából szemezünk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
03.11. KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review