Pamela Butchart: Űrlény lett a tanárnőm! (Izzy-könyvek 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 gyermek- és ifjúsági irodalom Móra Kiadó
Pamela Butchart: Űrlény lett a tanárnőm! (Izzy-könyvek 1.)

Pamela Butchart: Űrlény lett a tanárnőm! (Izzy-könyvek 1.)

2023 gyermek- és ifjúsági irodalom Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Móra kiadó jóvoltából egy igazán vicces, fiatalokról, de nem csak fiataloknak szóló történetet vehetünk a kezünkbe Űrlény lett a tanárnőm! címmel.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Móra

Fordító: Magyari Andrea

Műfaj:  ifjúsági regény

Terjedelem: 176 oldal



Miss Jones nagyon furán viselkedik: borzasztóan kedves mindenkivel, fejsimiket és édességet osztogat, matekozás helyett pedig táncra perdül az osztállyal. Hogy mi ebben a fura? Miss Jones eddig imádta a matekot, és utálta a gyerekeket - Maise Millert majdnem hangosan kinevette, mikor az hintázott a székével és elesett.

Ráadásul Miss Jones asztalán felbukkan egy rózsaszínű plüssmaci, hasán felirattal: "Csodás vagy!" Ugye, milyen gyanús?

Izzy és barátai szerint egyetlen magyarázat lehet: tanárnőjüket űrlények szállták meg, pont, mint egy filmben! Akkor pedig mi más lehetne a célja, mint hogy leigázza a sulit? Sőt, talán az egész Földet!

FUTÁS!!!

A Pamela Butchart által írt és Thomas Flintham által illusztrált Blue Peter-díjas könyvsorozatban Izzy és barátai folyamatosan fura zűrökben keverednek, amik tele vannak félreértésekkel, rejtélyekkel és rengeteg őrülettel!
 


A Móra kiadó jóvoltából egy igazán vicces, fiatalokról, de nem csak fiataloknak szóló történetet vehetünk a kezünkbe Űrlény lett a tanárnőm! címmel. Ezúttal három bloggerünk nyomoz az iskolai furcsaságok után, és természetesen, ha velünk tartotok, a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Tinédzserek és űrlények állnak ezúttal a játékunk középpontjában. Ki kell találnotok, hogy mely sorozatban vagy filmben szerepelnek az adott karakterek, és beírni a sorozat vagy film címét a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

  • 06. 07. KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review