Mariana Zapata: Hands Down - Könnyűszerrel - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 erotikus humoros KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Mariana Zapata romantikus Rubin pöttyös sport
Mariana Zapata: Hands Down - Könnyűszerrel

Mariana Zapata: Hands Down - Könnyűszerrel

2023 erotikus humoros KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Mariana Zapata romantikus Rubin pöttyös sport
Rövid leírás:
Nemrég jelent meg Mariana Zapata legújabb romantikus regénye, melyben Bianca Brannen és Zac Travis egymásra találását követhetjük nyomon.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Kiadó: Könyvmolyképző
Téma/műfaj: romantikus, erotikus, New Adult, sport, humoros
Terjedelem: 464 oldal
ISBN: 9789633733905
Fordította: Takács Ágnes

Mielőtt a „texasi óriás” lett belőle, ő volt „Zac, a ropi” Bianca Brannen tudja, hogy az idő – többnyire – minden sebet begyógyít. Beleértve azokat is, amiket a szeretteid akaratlanul ejtettek. (Csak több időre van szükség hozzá.) Úgy hiszi, készen áll, hogy viszontlássa az amerikaifutball-liga irányítóját, amikor egy telefonhívás miatt visszasétál az életébe. A fények, a rajongók és a luxusélet előtt aranyszívű, sovány kölyökként ismerte. Gyerekjáték lesz kisétálni Zac Travis életéből, hisz a srác is könnyedén megtette. Íme, a szereplő, akire mindenki várt! Hagyd, hogy beragyogja a szívedet a története!

Nemrég jelent meg Mariana Zapata legújabb romantikus regénye, melyben Bianca Brannen és Zac Travis egymásra találását követhetjük nyomon. Tartsatok bloggereinkkel a blogturnén, és ne feledjetek el játszani se, ugyanis a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a Hands-Down Könnyűszerrel egy példányát!

Nyereményjáték

Keressük Mariana Zapata karaktereinek a helyes nevét! Az írónő karakterei összezavarodtak és rosszul írták le a nevüket a játékunkban. Minden állomáson találtok egy félregépelt nevet, és a ti feladatotok, hogy kitaláljátok, mi az adott szereplő rendes neve. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review