Bex Hogan: Méreg - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Fantasy Maxim Kiadó
Bex Hogan: Méreg

Bex Hogan: Méreg

2023 Fantasy Maxim Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Maxim

Fordító: Abrudán Katalin

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 464 oldal

VIHAR KÖZELEG. ZABOLÁTLAN DÜH, AMI ELNYEL SZÁRAZFÖLDET ÉS TENGERT. Marianne elnyerte a Vipera címet, de a Keleti-szigetek békéjéhez fűzött reményei meghiúsulnak: a korrupt király továbbra is a trónon ül, a banditákat szinte lehetetlen elkapni és megbüntetni, és Marianne azt sem tudja, hogy a legénysége közül kiben bízhat igazán. A szigetek virágzása érdekében helyre kell állítani azt a köteléket, amely egykor a szárazföldet és a tengert egyesítette. Ez csak úgy történhet meg, ha Marianne újraéleszti a mágiát. Vagyis félre kell tennie minden félelmét, és vissza kell térnie a gyökereihez, a Nyugati-szigetekhez, és segítségül kell hívnia a vérében rejlő erőt. Mágussá kell válnia. Csak így lesz képes irányítani a sereget, amellyel legyőzheti a királyt.


Ugye te sem az a típus vagy, aki nyáron karácsonyi könyveket olvas? Bex Hogan Méreg című regénye éppen időben érkezett ahhoz, hogy társad lehessen a nyaralásod során. A Vipera sorozat második kötetében találunk kalózokat, mágiát és egy erős női főszereplőt. Tarts velünk, ha érdekel, mit gondolunk a kötetről!

Nyereményjáték

Be tudunk telni a kalózos ifjúsági regényekkel? Nehezen. Az állomásokon idézeteket találtok, a feladatotok pedig, hogy címet társítsatok hozzájuk.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review