Colleen Hoover: It Starts With Us - Velünk kezdődik (Velünk véget ér #2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Collen Hoover Könyvmolyképző New Adult realista romantikus Rubin pöttyös
Colleen Hoover: It Starts With Us - Velünk kezdődik (Velünk véget ér #2)

Colleen Hoover: It Starts With Us - Velünk kezdődik (Velünk véget ér #2)

2023 Collen Hoover Könyvmolyképző New Adult realista romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Matyola Melinda

Műfaj: new adult, romantikus, realista

Terjedelem: 336 oldal

Mielőtt véget ért, Atlasszal kezdődött el.
Lily és a volt férje, Ryle éppen csak beleszokik a közös gyerekfelügyelet ritmusába, amikor Lily hirtelen újra összefut első szerelmével, Atlasszal. A csaknem két külön töltött év után Lily fellelkesül, hogy az idő most az egyszer az ő javukra játszik, és azonnal igent mond, amikor Atlas randevúra hívja.
Ám lelkesedését csírájában fojtja el a gondolat, hogy noha többé nem házasok, Ryle azért nagyon is része az életének, és gyűlölni fogja Atlas Corrigant, amiért jelen van a volt felesége és a kislánya életében.
A Velünk kezdődik ott veszi fel a fonalat, ahol a „lebilincselő, lüktető” bestseller, a Velünk véget ér elejtette azt. Egyre több részletre derül fény Atlas múltjából, és követhetjük a volt férjével hadakozó, közben pedig ismét az igaz szerelem lehetőségébe kapaszkodó Lilyt, mindezt olyan romantikával átitatva, amire csak Colleen Hoover képes.


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Colleen Hoover: It Starts With Us - Velünk kezdődik regényét, mely az elsöprő sikerű Velünk véget ér regény folytatása. Kövesd végig bloggereinkkel Lily és Atlas sorsának alakulását a blogturné állomásain, ha szerencsés vagy a játékban, akár meg is nyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A regény izgalmas beleolvasóját feltétlenül olvassátok el, ez alapján meg tudjátok válaszolni az állomásokon feltett  kérdéseket. A helyes válaszokat írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

06.09 Kelly és Lupi olvas
06.11 Dreamworld extra
06.13 Fanni’s Library
06.15 Sorok között
06.17 Csak olvass! extra
06.19 Csak olvass! 

0 Reviews:

Post Your Review