A sötétség szavai – Rémtörténetek a világ minden tájáról - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Agave horror novella
A sötétség szavai – Rémtörténetek a világ minden tájáról

A sötétség szavai – Rémtörténetek a világ minden tájáról

2023 Agave horror novella
Rövid leírás:
Az Agave kiadó jóvoltából rémtörténetekkel ismerkedhetünk meg a világ minden tájáról A sötétség szavai című novelláskötet által.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Agave

Fordító: Ballai Mária,Bari Máriusz,Bogár Levente,Bosnyák Edit,Farkas Veronika,Juhász Viktor,Kozma Dániel,Molnár Berta Eleonóra,Török Krisztina

Műfaj: horror

Terjedelem: 416 oldal



A World Fantasy- és Shirley Jackson-díjakra jelölt antológia, mely bemutatta a világnak Veres Attilát.

Egy olasz falu, mely egyetlen térképen sem szerepel; egy spanyol boszorkánynövendék, aki szellemekkel és vámpírokkal tölti az idejét; egy törekvő francia nyomozó, aki nem rest okkult tudást latba vetni a sikerért, vagy épp egy perui író, aki bármit megtenne a hírnévért. Csupán néhány momentum a horror műfajának egyik leggrandiózusabb irodalmi válogatásából, melyhez a Valancourt Books szerkesztői több tucat nemzet majdnem húsz különböző nyelven írt horrorirodalmából válogattak, hogy elhozzák a legkiválóbb történeteket.

A könyv összes idegen nyelvű novellája ebben a kötetben jelent meg először angolul, az eleve angol nyelven írt művek pedig - olyan országokból, mint például a Fülöp-szigetek - ekkor kerültek először kiadásra az Egyesült Államokban. Ráadásul ebben a gyűjteményben debütált a tengerentúlon Veres Attila, az Odakint sötétebb, az Éjféli iskolák és A valóság helyreállítása szerzője, aki azóta már lehetőséget kapott egy önálló novelláskötet megjelentetésére is The Black Maybe címmel.A sötétség szavai - Rémtörténetek a világ minden tájáról címe nem túloz: példa nélküli vállalkozás, igazi ínyencség a horror műfaj szerelmeseinek.
 


Az Agave kiadó jóvoltából rémtörténetekkel ismerkedhetünk meg a világ minden tájáról A sötétség szavai című novelláskötet által. Borzongjatok velünk a turné alatt, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Ezúttal horrorfilmek híres alakjairól lesz szó. Minden állomáson elrejtőzött egy sorozatgyilkos, találjátok ki, melyik filmhez kapcsolódnak, és írjátok be a film magyar címét (ha többrészes, akkor az első rész címét!) a Rafflecopter-doboz megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review