Sven Nordqvist: Csetepaté ​a kiskertben - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 mese Sven Nordqvist
Sven Nordqvist: Csetepaté ​a kiskertben

Sven Nordqvist: Csetepaté ​a kiskertben

2023 mese Sven Nordqvist
Rövid leírás:
Sven Nordqvist újabb mesekönyvével indul blogturné! Kedves barátaink, Pettson és Findusz háza táján megint jó nagy felfordulás kerekedik...

Blogturné Részletek

 



Kiadó: General Press Kiadó, 2022
Műfaj: mesekönyv



Fülszöveg: Egy szép tavaszi reggel, amikor a fák ágain madarak csicseregtek, zöld ruhában pompáztak a fák, és az egész kert tele volt tarka virágokkal, Pettson elhatározta, hogy elülteti a zöldségeket. Findusz szokásához híven most is körülötte ugrándozott, és a maga módján próbált segíteni. Már majdnem megvoltak a munkával, amikor hirtelen váratlan betolakodók zavarták meg őket: a tyúkok kaptak kedvet a gilisztavadászathoz. Pettsonnak és Findusznak minden tudásukat be kellett vetniük, hogy megszabaduljanak tőlük, de az igazi bonyodalmak csak ezután kezdődtek…


 

Sven Nordqvist újabb mesekönyvével indul blogturné! Kedves barátaink, Pettson és Findusz háza táján megint jó nagy felfordulás kerekedik, amikor a páros szeretne zöldségeket ültetni, de valami (vagy valaki) mindig keresztülhúzza a számításaikat. Tartsatok három bloggerünkkel a Csetepaté ​a kiskertben című kötet turnéján, és nyerjétek meg a General Press Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban a Pettson és Findusz sorozat többi kötete után nyomozunk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review