Ilsa Madden-Mills: Dear ​Ava - Drága Ava! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 erotikus KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös sport
Ilsa Madden-Mills: Dear ​Ava - Drága Ava!

Ilsa Madden-Mills: Dear ​Ava - Drága Ava!

2023 erotikus KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös sport
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Ilsa Madden-Mills Dear ​Ava – Drága Ava! című romantikus regénye!

Blogturné Részletek

 


Kiadó:Kiadó: Könyvmolyképző

Téma/műfaj: romantikus, erotikus, New Adult, sport

Terjedelem: 368 oldal

ISBN: 9789633735954

Fordította: Benkő Ferenc

Egykor ​közéjük akartam tartozni – de aztán tönkretettek. A nagynevű Camden előkészítő suli borostyán lepte falai közt a gazdag és népszerű Cápák uralkodnak. Csoda, hogy meglepett az egyikük névtelen szerelmes levele? Ábrándozzon csak! Velőig gyűlölöm azokat a pénzes mocskokat azért, amit velem tettek. A kérdés csak az, melyik Cápa a titkos imádóm. Knox, a heges focista? Dane, az ikertestvére? Vagy Chance, a kétszínű exem? Drága Ava! A szemed, akár a Karib-tenger. Francba! Micsoda marhaság. Úgy értem… valahányszor rám nézel, érzem, hogy ez valami IGAZI. Ami példátlan. Tíz hónapja nem jársz ide, de nem tudlak elfelejteni. Hiányzott, ahogy a folyosón sétálsz. Hiányzott, ahogy a meccseimen szurkolsz. Hiányzott a hajad illata. Erre egyetlen éjszaka, és minden odalett. Ha bármire bármire szükséged lenne, megtalálsz. Írj rám. Kérlek. 105-555-9201 Utóirat: Cápa vagyok, de sosem bántanálak. Utó-utóirat: Minden erőmmel dacoltam, de akkor is akarlak. Még mindig. Mindennél aktuálisabb témákat feszegető, megindító romantikus regény. Add át magad a sodrásának!

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Ilsa Madden-Mills Dear ​Ava – Drága Ava! című romantikus regénye, melyben Ava a névtelen szerelmes levél íróját keresi, aki az iskola királyainak egyike. Vajon a focista Knox, az ikertestvére, Dane vagy a kétszínű Chance írta a levelet? Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát!

Nyereményjáték

Mivel bloggereink nagy rajongói az “ellenségekből-szerelmesek” történeteknek, úgy gondoltuk, hogy minden állomáson ki kell találnotok egyet a főszereplők neve alapján! Jó keresgélést! A megoldás, amit várunk: a regények címe. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review