Kylie Scott: Twist - Csavar - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 erotikus humoros KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Kylie Scott: Twist - Csavar

Kylie Scott: Twist - Csavar

2023 erotikus humoros KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Rövid leírás:
Kylie Scott rajongói örülhetnek, mert nemrég megjelent az író legújabb romantikus-erotikusa!

Blogturné Részletek

 

Kiadó:Könyvmolyképző (Rubin Pöttyös könyvek) 

Téma/műfaj: romantikus, erotikus, New Adult, humoros 

erjedelem: 312 oldal 

ISBN: 9789633991695 

Fordította: Nagy Boldizsár

A józan észnek esélye sem volt… Amikor az öccse elveszti érdeklődését az online randizás iránt, a dögös, szakállas csaposnak, Joe Collinsnak csak annyi a szándéka, hogy bejelentkezik a fiókjába, és megszünteti azt. Csakhogy elolvas egy üzenetet, ami a testvérének érkezett. Alex Parks vicces, lenyűgöző, és nagyjából pont olyan, amilyen nőre Joe vágyik – leszámítva, hogy az Államok másik felén él. Hamarosan viharos e-maileket váltanak egymással, és elmesélik egymásnak a legmélyebb, legsötétebb titkaikat… kivéve azokat, amik igazán számítanak. Amikor azonban Alex meglepetésszerűen meglátogatja Joe-t, mindketten rájönnek, hogy ha szerelemről van szó, mindig jobb, ha van benne egy nagy csavar.

Kylie Scott rajongói örülhetnek, mert nemrég megjelent az író legújabb romantikus-erotikusa, amelyben Joe, a dögös csapos belép elhunyt testvére online randi fiókjába, és hamarosan egy heves levelezésben találja magát, Alexszal, aki az Államok másik felén él. Vajon keresztezik egymást az útjaik? Tartsatok velünk, hogy megtudjátok, mit gondolnak bloggereink A Csehó-sorozat második részéről, kövessétek a turné állomásait és játsszatok a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott nyereménypéldányért!

Nyereményjáték

Kylie Scott 8. magyarul is megjelent regényét sok rajongó várta, többek közt bloggereink, így nem volt nehéz egy, a korábbi könyvekhez kötődő játékot kieszelniük. Minden állomáson találtok egy idézetet, és rá kell jönnötök, melyik könyvből származik. A megfejtésként a könyv címét várjuk! (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review