Emma Straub: Holnap ilyenkor - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 21. Század Kiadó időutazós szépirodalom
Emma Straub: Holnap ilyenkor

Emma Straub: Holnap ilyenkor

2023 21. Század Kiadó időutazós szépirodalom
Rövid leírás:
Emma Straub Holnap ilyenkor című regényét a 21. Század Kiadó jelentette meg

Blogturné Részletek



Kiadó: 21. Század

Fordító:  Szabó Olimpia

Műfaj:  Szépirodalom

Terjedelem: 320 oldal

Mi lenne, ha elutazhatnál a múltba? Alice holnap lenne negyven. Aztán reggel felébred, és 1996-ban találja magát. Újraéli a tizenhatodik születésnapját. Nem csak az döbbenti meg, milyen volt a külseje kamaszkorában, nem is az, hogy viszontlátja a fiút, akibe gimiben bele volt zúgva: legjobban az apján hökken meg, aki alig több mint negyvenévesen sármos, energikus. Így, hogy rálát élete további menetére, néhány múltbeli esemény új értelmet nyer. Ha változtathatna valamin, megtenné? A jelenben, mi tagadás, nem boldog. Az apja kórházba került, párkapcsolata nincs. Tulajdonképp semmi vész, de ez így mégsem az igazi. Talán a múltba tett kirándulás segít rájönni, mi hiányzik?
 



Mi lenne, ha elutazhatnál a múltba? teszi fel a kérdést Emma Straub Holnap ilyenkor című regényében, amelyre keserédes választ kapunk. Az okos, érzékeny történetet a 21. Század Kiadó jelentette meg magyarul és ha bloggereinkkel tartatok a regény blogturnéján, játszatok az állomásokon akkor esélyetek van megnyerni a kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték

Az időhurok egy nagyon izgalmas motívum, amivel sok könyv és film is foglalkozott már. Játékunkban olyan filmekből találtok képeket, amelyek szintén az időhurok koncepciójára épülnek. A rafflecopter megfelelő sorába a képeken található filmcímeket kell beírni. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

  • 06.16 KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review