Costanza Casati: Klütaimnésztra - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 General Press görög mitológia regény történelmi fantasy
Costanza Casati: Klütaimnésztra

Costanza Casati: Klütaimnésztra

2023 General Press görög mitológia regény történelmi fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó:General Press

Fordító:  Fügedi Tímea

Műfaj: görög mitológia, történelmi fantasy, regény

Terjedelem: x oldal

Uralkodásra születtél, de egy zsarnokhoz mész feleségül. Tehetetlenül nézed, ahogy feláldozza a gyermekedet, hogy kiengesztelje az isteneket. Végigkíséred, amint hosszú háborút vív egy idegen városállam partján, és saját kegyetlen gondolataiddal vigasztalod magad. Mert nem ez volt az első gonosz tett ellened. Nem ezt az életet érdemelted. És nem ez lesz a veszted. Lassan tervet szősz. Mert te már rég megértettél valamit, amit a többiek ez idáig sem: ha nem kapsz hatalmat, akkor magadnak kell megszerezned. Klütaimnésztra újramesélt története elképesztő erővel láttatja az ókori görögök, a hatalom és a próféciák világát. Egy felejthetetlen királyné portréja, az emberiség, az anyaság, a testvériség, a gyász, a veszteség és a bosszú kiemelkedő jellemrajza.


A ókori görög történelem szerelmesei újabb nagyszerű regényt tarthatnak a kezükben a General Press Kiadó jóvoltából. Klütaimnésztra neve és alakja talán nem annyira ismerős mindenkinek, ezen igyekszik változtatni Costanza Casati, aki bemutatja a görög mítoszokban szereplő hősnő életét és motivációit. Tartsatok velünk, s merüljetek el ti is ebben a lenyűgöző történetben.

Nyereményjáték

A Klütaimnésztra beleillik az elmúlt években egyre népszerűbbé váló mitológiai újramesélések sorába, s hozzá hasonló kötetek lesznek a játékunk főszereplői is. Minden állomáson találtok egy-egy fülszöveg részletet, a Rafflecopter megfelelő sorába a könyv szerzőjét és címét kell beírnotok.
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review