Jennifer Lynn Barnes: Az örökség kulcsa - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Jennifer Lynn Barnes krimi lampion könyvek
Jennifer Lynn Barnes: Az örökség kulcsa

Jennifer Lynn Barnes: Az örökség kulcsa

2023 Jennifer Lynn Barnes krimi lampion könyvek
Rövid leírás:
Nemrég megjelent Jennifer Lynn Barnes trilógiájának 3. része, Az örökség kulcsa. Ezúttal öt bloggerünk játszik együtt élet-halál játékot Averyvel.

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Lampion Könyvek

Fordító: Bottka Sándor Mátyás

Műfaj: krimi

Terjedelem: 400 oldal

Az Örökösök viadala és Az örökség ára folytatása

Averynek már csak néhány hetet kell átvészelnie a rejtélyekkel teli Hawthorne-házban, hogy hozzájusson sok milliárd dolláros örökségéhez. Az életére folyamatosan veszély leselkedik, de legalább van kire támaszkodnia: a Hawthorne testvérek befogadták a családjukba, és megosztották vele titkaikat.

Néhány nappal azelőtt, hogy Averyből a világ leggazdagabb tinije lenne, felbukkan valaki a múltból, és a segítségét kéri. A látogató jelenléte teljesen felbolygatja a kastélyt, régi sebeket tép fel, és újabb rejtélyeket hoz felszínre. Közben kezdetét veszi egy utolsó játék egy ismeretlen, veszedelmes ellenféllel, a tét pedig hatalmas: mindent vagy semmit.

Titok titok hátán, egyik rejtvény a másik után. Életek, szerelmek és vagyonok forognak kockán. De egy Hawthorne mindig győzelemre játszik.
 


Nemrég megjelent Jennifer Lynn Barnes trilógiájának 3. része, Az örökség kulcsa. Ezúttal öt bloggerünk játszik együtt élet-halál játékot Averyvel és a Hawthorne fiúkkal, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Averynek és a Hawthorne fiúknak különböző rejtvényeket kell megfejteniük a regény során, úgyhogy ezúttal rátok is rejtvények várnak. Írjátok be a helyes válaszokat a Rafflecopter megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review