Sue Monk Kidd: Vágyak könyve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 21. Század Kiadó történelem
Sue Monk Kidd: Vágyak könyve

Sue Monk Kidd: Vágyak könyve

2022 21. Század Kiadó történelem
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: 21. század kiadó

Fordító: Csonka Ágnes

Műfaj: történelmi regény

Terjedelem: 432 oldal

Sue Monk Kidd Vágyak könyve című története magával ragadó történelmi regény, mely az első századba repít minket, Jézus korába. A Palesztinában élő, lázadó szellemű, ambiciózus Ana életét alapjaiban változtatja meg, amikor találkozik a tizennyolc éves Jézussal. A regény egy olyan lány sorsát követi végig, aki mindent elkövet annak érdekében, hogy megvalósítsa vágyait, egy korban, amikor a nők hallgatásra vannak ítélve. A kötet az időszerű és időtlen történetmesélés diadala egy olyan írótól, aki igazi mesterművet hozott létre. A Kult Könyvek újabb gyönyörű éke.
 

Sue Monk Kidd különleges hangulatú regényében, a Vágyak könyvében a Közel-Keletre kalauzol el bennünket. Nem is akármikor, hanem az első században, Jézus életének idejére. Tartsatok velünk, ha érdekel, mit gondolunk a 21. Század Kiadó újdonságáról, és játsszatok a nyereménypéldányért!

Nyereményjáték

A regényben a főszereplőnk, Ana hangot akar adni a Biblia azon női karaktereinek, akik saját történettel nem rendelkeznek, csak a férjük által kapnak szerepet a könyvben. A nyereményjátékunkban az a feladatotok, hogy a leírások alapján kitaláljátok, az Ószövetség melyik női karakterére gondoltunk az adott állomáson.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review