Rosie Andrews: A leviatán - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 21. Század Kiadó Fantasy
Rosie Andrews: A leviatán

Rosie Andrews: A leviatán

2022 21. Század Kiadó Fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: 21. század

Fordító: Borbély Judit Bernadett

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 320 oldal

Ébren van… Norfolk, 1643. Angliát polgárháború szabdalja, Thomas Treadwater, a katona kelletlenül veszi tudomásul, hogy a nővére/húga hazahívja, mert azzal vádolja az egyik szolgálójukat, hogy gondatlanul bánt özvegy édesapjukkal. Mire Thomas hazaér, az édesapjuk már magatehetetlen, szélütést kapott, és az új szolga börtönben van, boszorkánysággal vádolják. Thomas szereti azt hinni magáról, hogy észelvű, modern ember, de a történteket kibogozva nem pusztán babonaságokba botlik, hanem valami ősi, sötét titokba, amely egy korábbi hajótöréssel függ össze. Ami eddig szunnyadt, most már nem hajlandó tovább pihenni.
 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mi a Blogturné Klubnál mindig lelkesen várjuk a 21. század kiadó KULT-könyveinek megjelenését. Ezúttal egy olyan, gyönyörűséges példányt volt szerencsénk elolvasni és értékelni, amit maga Stacey Halls ajánlott az olvasóknak. A téma boszorkányos, borzongatós, ami frissítően hat a meleg, nyári estéken. Tartsatok velünk, ha kíváncsiak vagytok, mit gondolunk róla.

Nyereményjáték

Mivel a turnés könyvünk is a kiadó KULT könyvek sorozatának tagja, az állomásokon idézeteket találtok ezekből az olvasmányokból. A feladatotok, hogy kiderítsétek, melyikből származnak. 

 (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review