Chris Carter: A halál szobrásza - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 chris carter General Press krimi pszicho-thriller
Chris Carter: A halál szobrásza

Chris Carter: A halál szobrásza

2022 chris carter General Press krimi pszicho-thriller
Rövid leírás:
A General Press kiadó jóvoltából új kiadásban jelent meg Chris Carter A halál szobrásza című regénye. Tartsatok bloggereinkkel és játsszatok velünk!

Blogturné Részletek

 




Kiadó: General Press

Fordító: Őri Péter

Műfaj: krimi

Terjedelem: 376 oldal

Azért ​vagyok itt, hogy műalkotást készítsek belőled!
Ha Robert Hunternek tíz nem fogadott hívása van a szabadnapján, az általában nem sok jót jelent. Egy forró nyári nap reggelén is azért keresik ennyire kitartóan a nyomozót, mert gyilkosság történt Los Angeles egyik előkelő negyedében. Az áldozat a köztiszteletben álló ügyész, Derek Nicholson, akivel a saját ágyában végeztek, méghozzá szinte felfoghatatlan kegyetlenséggel. A bűncselekménynek ráadásul látszólag semmi értelme, a férfi ugyanis halálos betegségben szenvedett, és már csak hetei voltak hátra. Mégsem ez a legfurcsább az esetben, hanem a helyszínen talált vérfagyasztó alkotás: egy bizarr szobor, amelyhez hasonlót korábban még a tapasztalt Hunter és Garcia nyomozók sem láttak.
És nem ez az egyetlen brutális haláleset a környéken. Mivel azonban semmilyen kapcsolatot nem sikerül felfedezni az áldozatok között, a rendőrség különleges egysége értetlenül áll az ügy előtt. Talán egy titkos bosszúhadjárat folyik a város tisztes polgárai ellen? Esetleg a gyilkos az általa készített művekkel üzen a rendőrségnek? A legfontosabb kérdés azonban az, hogy sikerül-e elkapniuk a nyomozóknak a Szobrászt, mielőtt lecsap a következő áldozatára…

 



A General Press kiadó jóvoltából új kiadásban jelent meg Chris Carter A halál szobrásza című regénye. Tartsatok bloggereinkkel, játsszatok velünk és nyerjétek meg a könyv egy példányát!

Nyereményjáték

Minden állomáson találtok egy idézetet. Nincs más dolgotok, mint kitalálni, Chris Carter mely könyvéből származik az idézet, a helyes megfejtést pedig beírni a Rafflecopter doboz megfelelő rubrikájába.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review