Rosaria Munda: A tűz szülötte (Fireborne #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Dream Válogatás high fantasy Maxim Kiadó sárkány Young Adult
Rosaria Munda: A tűz szülötte (Fireborne #1)

Rosaria Munda: A tűz szülötte (Fireborne #1)

2022 Dream Válogatás high fantasy Maxim Kiadó sárkány Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Fordító: Abrudán Katalin

Műfaj:   Young adult, fantasy, sárkány

Terjedelem: 448 oldal

Annie ​és Lee még gyerekek voltak, amikor egy brutális forradalom megváltoztatta a világukat, és mindenkinek – még az alacsony származásúaknak is – esélyt adott arra, hogy a sárkánylovasok vezető rétegébe kerüljenek.
Most mindketten felemelkedő csillagok az új rendszerben, annak ellenére, hogy hátterük nem is lehetne különbözőbb. Annie alacsony származású családját sárkánytűz végezte ki, míg Lee arisztokrata családját forradalmárok gyilkolták meg. Az, hogy ugyanabban az árvaházban nőttek fel, barátságot kovácsolt közöttük, és a hét évnyi kiképzés riválisokká tette őket a sárkánylovas flotta vezető pozíciójáért.
De minden megváltozik, amikor a régi rezsim túlélői felbukkannak, akik a város visszaszerzésére törnek.
A háború közeledtével és az Annie-vel való kapcsolatának gyors változásával Lee-nek választania kell, hogy megöli-e az egyetlen megmaradt családját, vagy elárul mindent, amiben eddig hitt. Annie-nek pedig el kell döntenie, hogy megvédje-e a fiút, akit szeret … vagy legyen a hős akire a városnak szüksége van.


A Maxim Könyvkiadó jelenteti meg Rosaria Munda Fireborne sorozatának első részét A tűz szülötte címmel. A történetben Annie és Lee a két legjobb sárkánylovas vetélkedik egymással az Éllovas címért, miközben országukat háború fenyegeti. A  Blogturné Klub három bloggere izgalmas utazásra visz benneteket Kallipoliszba, ahol sárkányháton repülhettek a főhősökkel! Tartsatok velünk és egy szerencsés játékos megnyerheti a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Kedvelitek a sárkányokat? A játékunkban filmekben szereplő sárkányokat kell felismernetek egy-egy kép alapján. Minden állomáson írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába a felismert sárkány nevét vagy a film címét amiben szerepelt. Sok sikert a játékhoz!
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz, a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben újra sorsolunk!

0 Reviews:

Post Your Review