Nyulász Lelle: Rajtam kívül - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 bántalmazás ifjúsági romantikus Tilos az Á Kiadó
Nyulász Lelle: Rajtam kívül

Nyulász Lelle: Rajtam kívül

2022 bántalmazás ifjúsági romantikus Tilos az Á Kiadó
Rövid leírás:
Nyulász Lelle debütáló regénye a fiatalabb és az idősebb olvasók számára is tanulságos lehet. A Rajtam kívül egyszerre szórakoztató és elgondolkodtató

Blogturné Részletek





Kiadó: Tilos az Á Könyvek

Műfaj:  ifjúsági

Terjedelem: 196 oldal

Nagy röhögések és állandó gyomorgörcs. Óriási lazaság és zsigeri düh. Futottakmég kalandok és egy felkavaró szerelem. Márk azt hiszi, ismeri magát és tudja, milyennek kell lennie egy igazi férfinak. Szűkszavú, zárkózott, nem túl érzelgős és minden lánynál bepróbálkozik. Amikor egy buliban, az utolsó gimis nyáron, megismerkedik Rózival, még nem is sejti, hogy az élete mennyire meg fog változni. Az a kép, amit magából a külvilág felé mutat, töredezni kezd, és már korántsem olyan biztos benne, hogy tudja, ki ő és hogy kell viselkednie. A réseken pedig beáramlik a fény, és hiába próbálja elnyomni magában, rájön, hogy a saját életét akarja élni. De hogy kezdje el?
 


Nyulász Lelle debütáló regénye a fiatalabb és az idősebb olvasók számára is tanulságos lehet. A Rajtam kívül egyszerre szórakoztató és elgondolkodtató. Tarts bloggereinkkel ezen a blogturnén, hogy megtudd, mi a véleményük a könyvről, nem mellesleg a tiéd lehet egy, a kiadó által felajánlott nyereménypéldány is!

Nyereményjáték

Mostani játékunk középpontjában a Tilos az Á Könyvek kiadványai állnak, ezek közül is azok a történetek, amelyek valamilyen módon a középiskolához kapcsolódnak. Minden állomáson találtok egy idézetet, a ti feladatotok pedig kitalálni, hogy melyik könyvből idézünk, az adott könyv címét pedig írjátok be a Rafflecopter megfelelő dobozába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review