J. J. McAvoy: Black ​Rainbow - Fekete szivárvány (Szivárványok 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 erotikus KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös
J. J. McAvoy: Black ​Rainbow - Fekete szivárvány (Szivárványok 1.)

J. J. McAvoy: Black ​Rainbow - Fekete szivárvány (Szivárványok 1.)

2022 erotikus KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:
J.J. McAvoy első magyarul megjelent történetének középpontjában egy menő ügyvédként dolgozó professzor és egy joghallgató lány áll.

Blogturné Részletek


Kiadó:  Könyvmolyképző (Rubin pöttyös könyvek)

Terjedelem: 360 oldal

ISBN: 9789635971152

Fordította: Takács Ágnes

Műfaj: Romantikus, Erotikus, New Adult

Egy sorsfordító találkozás története. Az érzéki egyhetes kaland után, amit a bárban megismert zenésszel átélt, Thea Cunning nem hitte, hogy valaha újra látja Levi Blacket. Majd elérkezett a hétfő reggel, és ráébredt, hogy a korábbi szeretője nemcsak a professzora, hanem Massachusetts állam egyik legmenőbb büntetőügyvédje is. Mivel a kurzuson mindenki abba a tizenkét diákból álló csoportba akar bekerülni, akiket Black professzor a szárnyai alá vesz, a feszültség egyre csak fokozódik. Thea az óra leadását fontolgatja, tekintettel az együtt töltött szenvedélyes hétre és a tagadhatatlan vonzalmukra. Végül is vannak más (kevésbé dühítően szexi) jogászprofesszorok is az egyetemen. Ám hogy elérje célját és kiszabadítsa az apját a börtönből, Thea tudja, hogy a legjobbtól kell tanulnia – és az nem más, mint Levi Black. De lehetséges a legjobbtól tanulni anélkül, hogy a legjobb ágyában kötnénk ki? 

J.J. McAvoy első magyarul megjelent történetének középpontjában egy menő ügyvédként dolgozó professzor és egy joghallgató lány áll, akik egy feledhetetlen és tüzes hét után döbbennek rá az új felállásra.
Kövessétek a legújabb Rubin Pöttyös romantikus-erotikus regény blogturnéját, és ne felejtsetek el játszani se, hiszen a Könyvmolyképző kiadónak hála a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyeri a Fekete Szivárványt!

Nyereményjáték

Mivel a Fekete Szivárvány egy professzor-diák románcról szól, így az egyes állomásokon is olyan könyveket kell felismernetek, amelyekben tanár-diák szerelem szerepel! Minden állomáson találtok egy idézetet, találjátok ki a regény címét, majd írjátok be a rafflecopter megfelelő rubrikájába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.) 

A turné állomásai

 

1 Hozzászólás: