Sara Wolf: Szívet ​szívért (Szívet szívért 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Dream Válogatás Fantasy high fantasy Maxim Kiadó romantikus Young Adult
Sara Wolf: Szívet ​szívért (Szívet szívért 1.)

Sara Wolf: Szívet ​szívért (Szívet szívért 1.)

2022 Dream Válogatás Fantasy high fantasy Maxim Kiadó romantikus Young Adult
Rövid leírás:
Zera szívét egy boszorkány őrzi egy szelencébe zárva, így a lány az ő halhatatlan katonájaként él!

Blogturné Részletek


Kiadó:  Maxim

Terjedelem: 400 oldal

ISBN: 9789634992325

Fordította: Bozai Ágota

Műfaj: Romantikus, High Fantasy, Young Adult

Zera ​egy boszorkány halhatatlan katonájaként kénytelen élni. Nightsinger egy szelencében tartja Zera szívét, így a lány hiába szeretne szabadulni a helyzetből, kérdés nélkül szolgálnia kell őt. Egészen addig, amíg Nightsinger meg nem kéri, hogy hozza el egy herceg szívét a sajátjáért cserébe. De van egy feltétel: ha lelepleződik a királyi udvarban, akkor Nightsinger inkább elpusztítja Zera szívét, mint hogy végignézze, ahogy a boszorkányokat gyűlölő nemesek megkínozzák. Lucien d’Malvane koronaherceg pont annyira utálja az udvart, amennyire az szereti őt – a tanárai félnek kijavítani a hibáit, és minden nő az ő kegyeit keresi. Senki nem mer szembeszállni vele – Lady Zera érkezéséig. Zera nem foglalkozik az udvari protokollal, fel van vágva a nyelve, féktelen, és a herceg vérét akarja. Nem kell sok idő hozzá, hogy a büszke herceg is az ő szívét vegye célba. A lány, akinek nincs vesztenivalója, és a fiú, akinek mindene megvan, veszélyes macska-egér harcba kezd. A győztes elnyeri a vesztes szívét. Szó szerint.

Zera szívét egy boszorkány őrzi egy szelencébe zárva, így a lány az ő halhatatlan katonájaként él, de hajlandó visszaadni neki a szívét, ha cserébe Zera elhozza neki Lucien d’Malvane koronahercegét! Tartsatok velünk ezen az izgalmas high fantasy blogturnén, de ne feledjetek el játszani se, ugyanis a turné végén megnyerhetitek a Maxim kiadó által felajánlott Szívet ​szívért nyereménypéldányt!

Nyereményjáték

Rendszeres olvasóink tudhatják, hogy sok általunk turnéztatott könyv címében megtalálható a SZÍV szó, így ehhez fog kapcsolódni mostani feladatunk is! Minden állomáson találtok egy borítórészletet, találjátok ki a könyv CÍMÉT és SZERZŐJÉT, és írjátok be a megfelelő helyre. Jó keresgélést! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)


A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review