Maja Lunde: A ​Nap őrzője - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Cser kiadó gyermek- és ifjúsági irodalom illusztrált Maja Lunde
Maja Lunde: A ​Nap őrzője

Maja Lunde: A ​Nap őrzője

2022 Cser kiadó gyermek- és ifjúsági irodalom illusztrált Maja Lunde
Rövid leírás:
Maja Lunde gyönyörű, új kötetében egy olyan világba kalauzol bennünket, ahol az emberek örök félhomályban élnek...

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Cser Kiadó, 2022
Műfaj: gyermek- és ifjúsági regény


Fülszöveg: Lilja a gyermekkor és a kamaszkor határán nagy változásokon megy keresztül, de körülötte a természet olyan eseménytelen, mint mindig. A lány csak halványan emlékszik a ragyogó Napra, az általa ismert világ esőtől nehéz és sötét. A vizes földben semmi sem nő, az örök félhomályban egyetlen növény sem érzi jól magát.

Lilja árva, a nagyapjával él, aki zöldségekkel látja el a falut. A nagypapa egy nap otthon felejti az uzsonnáját, és amikor Lilja utánaszalad az üvegházhoz, észrevesz valamit, ami mindent megváltoztat.

Titkos ösvényt pillant meg, amely az erdőbe vezet, ahová gyerekek nem mehetnek. A kíváncsi Lilja azonban a többi gyerekkel ellentétben elfojtja a félelmét, és egyedül elindul az ösvényen. Odabent, a sötét fatörzsek között egy másik, virágzó világot fedez fel, ahol hatalmas kaland vár rá. Szembe kell néznie legnagyobb félelmével, ugyanakkor szeretetet és boldogságot is talál ott – és nem utolsósorban a tavasz reményét.

A norvég Maja Lunde–Lisa Aisato szerzőpáros magyarul is nagy sikert aratott Hónővér c. könyve után az A Nap őrzője is csodálatos mese gyerekeknek és felnőtteknek.

 


Maja Lunde gyönyörű, új kötetében egy olyan világba kalauzol bennünket, ahol az emberek örök félhomályban élnek, már régóta nélkülözniük kell a Nap ragyogó fényét. Főhősünk, a tizenéves Lilja fullasztónak érzi ezt a mozdulatlanságot, de minden megváltozik, amikor egy titos ösvényre bukkan. Tartsatok velünk A ​Nap őrzője blogturnéra, ismerjétek meg a Lisa Aisato által illusztrált, kívül-belül csodaszép kötetet, és nyerjétek meg a Cser Kiadó által felajánlott példányt! 


Nyereményjáték:

A Cser Kiadó kínálatában izgalmas és érdekes regényekkel találkozhatunk, mostani nyereményjátékunk is ezekhez kapcsolódik. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy beírjátok a könyvek címét, amiből származnak, a rafflecopter-doboz megfelelő helyére.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
08.03. KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review