Tóth G. Ákos: Balatoni futár - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 21. Század Kiadó Magyar szerző Történelmi
Tóth G. Ákos: Balatoni futár

Tóth G. Ákos: Balatoni futár

2021 21. Század Kiadó Magyar szerző Történelmi
Rövid leírás:
Tóth G. Ákos a tőle megszokott módon, ismét a Balaton partjaihoz visz el minket legújabb regényében. Tartsatok velünk a millenniumi kalandra!

Blogturné Részletek


Kiadó:
 21. Század Kiadó

Műfaj:  történelmi regény

Terjedelem: 384 oldal

Édesvízi ​mediterrán – A kezdetek Az Édesvízi mediterrán sorozat szerzője ezúttal a 19. század végi Balaton partra kalauzolja el az Olvasót, ahol együtt talán felfedezhetjük azokat az ízeket, illatokat, mámorokat, amik után titkon mindig is vágyakoztunk… Három évvel vagyunk az utolsó magyarországi kolerajárvány után. Egy évvel az egész országot (sőt még a császárt is) megmozgató millenniumi ünnepségek előtt. Egy fiatal újságírót a rossz magaviselete miatt úgymond száműznek Balaton-Füredre… Az országos történésektől mentes kis település lakói, de a fővárosi zaj elől idemenekülő nyaralóvendégek is csak egy különc, fura szerzetet látnak benne… Ám vannak, akik mégis kíváncsiak az ő belső világára: a Jókai villát felépítő mester, a füredi társaságot elkápráztató szakácsnő, a szeretetotthont igazgató „svájci” fantaszta, az egyik első hazai női fotós, az egyik utolsó bakonyi betyár, és nem utolsósorban Eötvös Károly, a Balatoni utazás című könyv szerzője… Mindez akár idilli végkifejletet is jelenthetne, ha… a Balatoni Futár alapító-főszerkesztője nem botlana bele abba az eltűntnek hitt szerelmi levelezésbe, amelyet a házas Jókai folytatott a tizennyolc éves gyámleányával… Az Édesvízi mediterrán sorozat szerzője ezúttal a 19. század végi Balaton partra kalauzolja el az Olvasót, ahol együtt talán felfedezhetjük azokat az ízeket, illatokat, mámorokat, amik után titkon mindig is vágyakoztunk…
 


Tóth Gábor Ákos legújabb könyvében a millenniumi Balatonra kalauzol el bennünket, egész pontosan Balatonfüredre. Bloggereink egy utolsó balatoni kiruccanásra invitálnak benneteket, mielőtt elbúcsúzunk az idei nyártól. Tartsatok velünk, és ha ügyesen válaszoltok az állomásokon feltett kérdésekre, egy nyereménypéldányt is nyerhettek a kötetből!

Nyereményjáték

A Balatoni futár főszereplője, Csengődi, a könyv során több balatoni helyszínen is megfordult. Minden egyes állomáson koordinátákat találtok, amelyek alapján megtalálhattok egy-egy nevezetességet a Balaton körül. Az állomáshoz tartozó rubrikába ennek a nevezetességnek a nevét várjuk. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review