Harlan Coben: Win- Ha vesztesz, meghalsz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Harlan Coben Jaffa krimi
Harlan Coben: Win- Ha vesztesz, meghalsz

Harlan Coben: Win- Ha vesztesz, meghalsz

2021 Harlan Coben Jaffa krimi
Rövid leírás:
Harlan Coben amerikai krimiíró legújabb, Win című regényében a sajátos stílussal megáldott arisztokrata milliárdos, III. Windsor Horne Lockwood...

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Jaffa Kiadó, 2021
Műfaj: krimi
Terjedelem: 360 oldal

Fülszöveg: Az ​Idegen és Az ártatlan című Netflix-sikersorozat írója lebilincselő új thrillerrel jelentkezik!
Bő húsz évvel ezelőtt ismeretlen tettesek betörtek az arisztokrata Lockwood család birtokára, és elrabolták a fiatal Patriciát. A lányt hónapokig egy eldugott fészerben tartották fogva. Patricia végül megszökött, de az elkövetők is felszívódtak – a családtól ellopott értékekkel együtt, melyek azóta sem kerültek elő.Egészen mostanáig.
A New York-i Upper West Side egyik felhőkarcolójának luxuslakosztályában holtan találnak egy remetét, és holmijai között két érdekes tárgyra bukkannak: egy ellopott Vermeer-festményre és egy bőrtáskára, amelyen a WHL3 felirat áll. A nyomozóknak hosszú évek után nemcsak Patricia elrablása kapcsán, hanem egy másik lezáratlan FBI-ügyben is új nyom áll a rendelkezésére – a szálak ugyanis mindkét tárgy esetében ugyanazon férfi felé mutatnak.
III. Windsor Horne Lockwoodnak (vagy ahogy a barátai ismerik: Winnek) fogalma sincs, hogy a táskája és az ellopott családi festmény hogyan került az elhunyt férfi lakosztályába. De egyre jobban érdekelni kezdi a dolog, különösen az után, hogy az FBI-tól megtudja: az unokahúgát elrabló férfit egy belföldi terrorista merénylet elkövetésével is gyanúsítják, és vélhetően még mindig szabadlábon van.
A két ügy évtizedekig megoldhatatlan feladat elé állította az FBI-t, de Wint három olyan tényező is segíti, amely a nyomozószerveket nem: személyes érintettsége, hatalmas vagyona és sajátos igazságérzete…
HARLAN COBEN napjaink egyik legnépszerűbb krimiírója. Eddig megjelent több mint húsz regényét, köztük a méltán népszerű Myron Bolitar-sorozatot a műfaj gyöngyszemeiként tartják számon: könyveit eddig negyven különböző nyelvre fordították le, és közel ötvenmillió példányt adtak el belőlük világszerte.


 



Harlan Coben amerikai krimiíró legújabb, Win című regényében a sajátos stílussal megáldott arisztokrata milliárdos, III. Windsor Horne Lockwood kerül a főszerepbe. Az izgalmas és fordulatos történetben a jelen eseményei összefonódnak egy évtizedekkel korábbi, megoldatlan bűnüggyel, főhősünk pedig egyedi módszereivel igyekszik a hatóságokkal együttműködve felgöngyölíteni a szálakat. Tartsatok három bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Jaffa Kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban Harlan Coben további, izgalmas regényeinek nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti dolgotok pedig, hogy rájöjjetek, melyik könyvből származik, és beírjátok a címét a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review