Róbert Katalin - Halld a szív szavát - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó retelling Róbert Katalin romantikus
Róbert Katalin - Halld a szív szavát

Róbert Katalin - Halld a szív szavát

2021 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó retelling Róbert Katalin romantikus
Rövid leírás:
Könyvhétre érkezik Róbert Katalin legújabb regénye, Halld a szív szavát címmel. Könyvhétre érkezik Róbert Katalin legújabb regénye, Halld a szív szavá

Blogturné Részletek

 



Kiadó:
Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj:  romantikus, retelling

Terjedelem: 296 oldal

Fülszöveg:
Ér hazudni a szerelemért?
A VarázsÉlmény különleges valóságshow, ahol tizenhat‒húsz éves fiatalok mérik össze az ügyességüket.
Szereted a szabadulószobákat?
Szereted az olyan versenyeket, ahol bárki kiemelkedhet?
Akkor ezt neked is látnod kell!
Dini önálló, vérbeli vagány. Eddig nem érdekelte a VarázsÉlmény álomnyereménye, nem hitt benne, hogy egy magafajta, nincstelen kölyöknek esélye lehetne rá.
Ám megtetszik neki a stábból egy lány… És, hogy a közelébe kerüljön, másnak adja ki magát.
Jázmin szinte egy kis hercegnő. Az élete gyerekkora óta percre pontosan be van osztva: forgatások, tévéműsorok, szereplések. Ami valaha élmény volt, mára nyűg lett. Jázmin most már csak azt szeretné, ha végre egyszer azt tehetné, ami neki fontos. Csakhogy sem az apja, sem a menedzsere nem foglalkozik azzal, hogy ő mire vágyik. Álruhában kiszökik, és elindul élete kalandja…
Jázmint és Dinit egy világ választja el egymástól, a tévében most mégis összetalálkoznak. De vajon mit szól a gonosz Sáfár, ha Jázmin Dini hatására elkezd kiállni magáért? És hogyan fogadja Dzsi, Dini mentora azt, ami a fiú és a lány között történik? Lehet igazi az a szerelem, ami hazugságokra épül? És mi történik, ha kiderül, hogy Dini egy csaló?Siker, szerelem, őszinteség – te melyik kettőt választanád? Aladdin és Jázmin örök szerelme ezúttal egy televíziós show-műsorban éled újjá. Az ismert történet alakjai benépesítik Budapest utcáit. Tarts te is velük!
Engedd, hogy elvarázsoljon!

Könyvhétre érkezik Róbert Katalin legújabb regénye, Halld a szív szavát címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei belevetik magukat a VarázsÉlmény valóságshowba, hogy végigkövessék Dini és Jázmin kalandjait ebben az izgalmas, magyar közegbe ágyazott retellingben.
Tartsatok velünk, ismerjétek meg a regényt, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott kötet egy példányát.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek az Aladdin meséket és filmet. Minden állomáson olvashattok egy idézetet, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, kitől származik, majd a karakter nevét beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review