Alexis Schaitkin: Saint X - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Maxim Kiadó Pulse válogatás thriller
Alexis Schaitkin: Saint X

Alexis Schaitkin: Saint X

2021 Maxim Kiadó Pulse válogatás thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek





Kiadó: Maxim Kiadó

Fordító:  Ipacs Tibor

Műfaj:  thriller

Terjedelem:400 oldal

Claire ​mindössze hét éves, amikor a főiskolás nővére, Alison eltűnik a családi vakáció utolsó estéjén, egy karibi szigeten, Saint X-en. Néhány nappal később Alison holttestét megtalálják egy közeli homokzátony távoli pontján, és letartóztatnak két helyi férfit, az üdülőhely alkalmazottait. Nagyon kevés azonban a bizonyíték, és a kronológiai sorrend sem támasztja alá a vádakat, így a férfiakat hamarosan szabadon engedik. Claire és a szülei számára nem marad mást, mint hazatérni a tönkrement életükbe. A szenzációhajhász bulvársajtó felkapja a sztorit, kialakítja saját változatát a történtekről, de a rejtély valójában megoldatlan marad. Később Claire már New York Cityben él és dolgozik, amikor röpke, ám sorsdöntő találkozásra kerül sor: összefut Clive Richardsonnal, az egyik férfival, akit annak idején a nővére meggyilkolásával gyanúsítottak. Ettől a pillanattól kezdve Claire megszállottan próbálja kideríteni az igazságot – nem csak azt akarja tudni, hogy mi történt Alison halálának éjszakáján, hanem egy megfoghatatlan kérdésre is választ keres: valójában ki is volt a nővére? Hétéves korában Claire szinte alig ismerte a gyönyörű, szeszélyes, provokatív tizennyolc éves lányt, aki épp viharos időszakon ment át személyisége alakulásának szempontjából. Miközben Claire makacsul követi Clive-ot, remélve, hogy a bizalmába férkőzik, és a férfi egy elszólásából kiderül az igazság, furcsa kapcsolat szövődik a két ember között, akiknek az életére ugyanaz a tragédia vetett örökre árnyékot.


A Könyvhéten mutatkozik be a Maxim Kiadó Pulse válogatás szekciója, ami egy igencsak izgalmas könyvvel nyit. Alexis Schaitkin regénye a Saint X nem csak egy thriller, annál sokkal több. A regény különleges nézőpontokból mutatja be egy gyászoló család mindennapjait, és egy gyönyörű turistaparadicsom sötét titkait. Tarts velünk te is a turnén, ahol a Blogturné Klub három bloggere meséli el, hogy ők hogyan látták a történetet. A turné végén, ha jól válaszolsz a kérdésekre, akkor esélyes vagy a regény egy példányára, amit a kiadó ajánlott fel.

Nyereményjáték

A Saint X egy különleges elképzelt karibi szigeten játszódik. Az itt élő embereknek, kultúrának, a turisták és a dolgozók kapcsolatának fontos szerepe van az izgalmas végkifejletben. Ha jártál már egzotikus szigeten, akkor biztos, hogy téged is magával ragadott már egy-egy csodás helyszín. A mostani játék során az lesz a feladatod, hogy a fotó, és a GPS koordináták alapján megválaszold, hogy melyik sziget található a képen. Felkészültél az utazásra? Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review