Fodor Marcsi: 20 ​rendkívüli magyar, akit az egész világ ismer - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 ismeretterjesztő Manó Könyvek mesekönyv
Fodor Marcsi: 20 ​rendkívüli magyar, akit az egész világ ismer

Fodor Marcsi: 20 ​rendkívüli magyar, akit az egész világ ismer

2021 ismeretterjesztő Manó Könyvek mesekönyv
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 




Kiadó: Manó Könyvek

Író: Fodor Marcsi

Műfaj:  mese, ismeretterjesztő

Terjedelem: 88 oldal

Fodor Marcsi legújabb könyvében 20 különleges személyt kíván bemutatni a fiataloknak, hogy életük példaképként szolgálhasson számukra. Van közöttük sportlegenda, filmsztár, feltaláló, de bűvész és divattervező is szerepel a kötetben. Ami összeköti őket, az a magyar származás és a világhír.

 


A rendkívüli történetek sorozat következő részében 20 olyan magyar személyt ismerhetünk meg, akik az élet valamilyen területén kiemelkedőt alkottak és öregbítették országunk hírnevét. Tartsatok velünk, ismerjétek meg ezeknek a különleges és inspiráló személyeknek az életét, ha pedig nektek kedvez a szerencse nyerhettek is egy példányt a kötetből. 

Nyereményjáték

Ahogy a bevezetőben is olvashattátok, a könyv kiemelt célja, hogy bemutasson 20 olyan magyar személyt, akik valamilyen módon öregbítették országunk hírnevét. Ebben a játékban sajnos összekeveredett néhány ismert magyar személy neve, így nektek kell segíteni kibogozni, és kideríteni, hogy kiről is van szó. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a megfelelő személy nevét. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review