Gary Susman, Jeannine Dillon, Bryan Cairns: Mindörökké ​Jóbarátok - Az epizódok története - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 21. Század Kiadó dokumentumregény filmkönyv popkultúra
Gary Susman, Jeannine Dillon, Bryan Cairns: Mindörökké ​Jóbarátok - Az epizódok története

Gary Susman, Jeannine Dillon, Bryan Cairns: Mindörökké ​Jóbarátok - Az epizódok története

2021 21. Század Kiadó dokumentumregény filmkönyv popkultúra
Rövid leírás:
A Jóbarátok-generáció után újabb könyvet jelentetett meg a XXI. század kiadó kedvenc New York-i fiataljainkról!

Blogturné Részletek
Kiadó: XXI. Század

Műfaj: Popkulturális dokumentarista filmelemzés 

Terjedelem: 256 oldal

ISBN: 9786156122568

Fordította: Magyari Andrea

Az ​egyetlen hivatalos epizódkalauz a rajongásig szeretett tévésorozathoz A száz legnépszerűbb epizód egyenkénti leírása Végig színes fotókkal illusztrált Pillantás a kultikus, legkedvesebb epizódok színfalai mögé Exkluzív képanyag a gyártó Warnertől Vadonatúj interjúk a műsor készítőivel, Marta Kauffmannal, David Crane-nel, a díszlettervező John Shaffnerrel és másokkal Hat fiatal New Yorkban: lakótársak, haverok – a recept azonnal klasszikussá vált és tucatszámra készítették a hasonló szituációs komédiákat, még jóval a Jóbarátok hőskora után is. Szerelmek, szakítások és feledhetetlen heccek – a többi program közelébe se ért ennek az ikonikus sikernek, amelyből szállóigék sokasága híresült el. Igazi kulturális cunami volt ez, amely kapásból gigasztárrá tette az összes szereplőt. A nézők tíz évadon keresztül lebilincselve figyelték, hogyan éli meg Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler és Joey húszas és harmincas éveit, hogyan barátkoznak, hogyan szembesülnek saját ambícióikkal, és persze azt, hogy mekkora adag szarkazmussal vesznek körül minden egyes történést. A Mindörökké Jóbarátok dokumentálja a díjak sokaságával – négy Emmy, tizenegy People's Choice, és a legjobb alakításért járó Golden Globe Jennifer Anistonnak – kitüntetett műsor forgatását és egyes epizódjait. Flashbackszerű nosztalgia és bennfentes információk: a rajongók mindent megtudhatnak arról, hogyan született meg minden idők legizgalmasabb tévéműsora Monica és Rachel lakásában és a Central Perkben.
 

A Jóbarátok-generáció után újabb könyvet jelentetett meg a XXI. század kiadó kedvenc New York-i fiataljainkról! A színes fotókkal illusztrált, exkluzív képanyagot tartalmazó kötetben a száz legnépszerűbb epizód egyenkénti leírása is szerepel, amelyeket interjúk és flashbackek színesítenek. Tartsatok bloggereinkkel ezen a popkultirális blogturnén, és ne feledjétek, hogy egy mázlista olvasónk a turné végén meg is nyeri a könyvet! 

Nyereményjáték

Mostani játékunk igazán könnyű lesz az igazi Jóbarátok rajongóknak, hiszen a dolgotok csupán annyi, hogy beírjátok, hogy az egyes állomásokon kicsoda szerepel! (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review