Tade Thompson: Molly ​Southbourne ezer halála - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Agave horror Tade Thompson
Tade Thompson: Molly ​Southbourne ezer halála

Tade Thompson: Molly ​Southbourne ezer halála

2021 Agave horror Tade Thompson
Rövid leírás:
Az Agave Kiadó egy újabb különlegességet hozott el számunkra, ami nem más, mint Tade Thompson kisregénye, a Molly ​Southbourne ezer halála

Blogturné Részletek

Kiadó: Agave Könyvek, 2021
Műfaj: horror
Terjedelem: 128 oldal

Fülszöveg: A szabályok egyszerűek:
Ha látsz egy lányt, aki úgy néz ki, mint te, fuss! Ha nem tudsz, harcolj!
Ne sebesülj meg!
Ha mégis, és vérzel: felmos, felgyújt és fertőtlenít!
Ha lyukat találsz, keresd meg a szüleidet!

Amióta csak az eszét tudja, Molly Southbourne rendszeresen végignézi a saját halálát. Akárhányszor vérzik, egy másik molly születik, aki minden ízében hasonló Mollyhoz, és a lány elpusztítására törekszik.

Molly számos módon képes végezni önmagával, de azzal is tisztában van, hogy amíg él, vadászni fognak rá. Nem számít, mennyire precízen követi a szabályokat, a mollyk előbb-utóbb rátalálnak. Vajon sikerül-e megfékeznie a vérontást, vagy egy hasonmása által éri el a végzete?

Tade Thompson Nommo-díjas kisregénye a horror és weird műfajok eszköztárából építkezik, és egy olyan hátborzongató történetet mesél el, amihez foghatóval még nem volt dolgunk.


 


Az Agave Kiadó egy újabb különlegességet hozott el számunkra, ami nem más, mint Tade Thompson kisregénye, a Molly ​Southbourne ezer halála. A horror és a weird műfaji jellemzőit egyaránt felvonultató, borzongató történetben egy nem mindennapi lány, Molly sorsát ismerhetjük meg, aki szó szerint önmaga ellen harcol, amióta csak él. Tartsatok öt bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

Ha már a történet főhőse Molly, mi is a mollyk nyomába eredünk! Minden állomáson találtok egy idézetet, ami egy olyan regényből származik, melynek egyik főbb szereplőjét így hívják. A ti dolgotok, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review