Brigid Kemmerer - Secret: Titok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Brigid Kemmerer LMBT LMBTQ Young Adult
Brigid Kemmerer - Secret: Titok

Brigid Kemmerer - Secret: Titok

2021 Brigid Kemmerer LMBT LMBTQ Young Adult
Rövid leírás:
A nyáron magyarul is megjelent az Elementálok sorozat várva várt negyedik kötete, amiben Nick Merrick zúg bele egy srácba, és Quinn is rátalál az igaz

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Farkas János

Műfaj:  Young Adult, LMBTQ

Terjedelem: 424 oldal

Sehol nincsenek biztonságban. Még otthon sem. Nick Merrick az összeomlás határán áll. Mindenből kitűnő jegyet kéne szereznie, különben nem jut be az egyetemre. Igyekszik a bátyja vállalkozását is a felszínen tartani, nehogy a Merrick család az utcán találja magát. Folyamatosan titkolózik a családja, de főképp az ikertestvére, Gabriel előtt, nehogy megtudják, hová jár esténként, mert fél, ha rájönnek, elveszíti őket. Mindeközben igyekszik kiverni a fejéből „barátnője” szexi és magabiztos táncpartnerét. Quinn ezalatt Nick esküdt ellenségével kavar. Egy Őrző már számolja a perceket, hogy mikor ölheti meg a Merrick testvéreket. Vihar közeleg. Minden oldalról. Föld. Tűz. Levegő. Víz. A nagy sikerű Elementálok-sorozat méltó folytatása. Ismerd meg a legszelídebb Merrick fiú történetét!
 


A nyáron magyarul is megjelent az Elementálok sorozat várva várt negyedik kötete, amiben Nick Merrick zúg bele egy srácba, és Quinn is rátalál az igazira.

A különleges regényről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, és extra állomásokat is találsz. Sőt, ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a regény egy példányát.

Nyereményjáték

Az Elementálok a Merrick fivérekről szól, akik közül akad egy ikerpár is. Gabriel történetét már korábban megismerhettük, most Nicken van a hangsúly. A mostani játékunk során minden kötetben egy-egy ikerpár neveit találjátok meg, a feladatotok, hogy beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mely könyvsorozatban szerepeltek ők. Hajrá! Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review