Paula Harrison: Kitti és a Tigriskincs - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 mesekönyv Móra Kiadó
Paula Harrison: Kitti és a Tigriskincs

Paula Harrison: Kitti és a Tigriskincs

2021 mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
Ismét együtt kalandozhatunk Kittivel, a különleges képességekkel rendelkező macskalánnyal, aki ezúttal egy ellopott kincs után nyomoz.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Móra

Fordító: Varró Zsuzsa

Műfaj:  mese

Terjedelem: 128 oldal

Kitti alig várja, hogy elmehessen a múzeumba, és saját szemével is lássa a felbecsülhetetlen értékű Aranytigris szobrot. A legenda szerint, akinek a birtokában van a szobor, annak teljesül a leghőbb kívánsága… Kitti egy kis kiruccanásra indul a holdfényben, hogy megmutassa Ribizlinek a szobrot, amikor nincs ott senki más. De beüt a katasztrófa, amikor a szobor eltűnik, és Kittit gyanúsítják a lopással. Vajon sikerül-e Kittinek tisztáznia magát, megtalálni a tettest, és visszavinni az értékes szobrot, mielőtt felkel a nap?
 




A Móra kiadónak köszönhetően ismét együtt kalandozhatunk Kittivel, a különleges képességekkel rendelkező macskalánnyal, aki ezúttal egy ellopott kincs után nyomoz. Tarts négy bloggerünkkel a mesés kalandban, és a turné végén te is nyerhetsz egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Kitti különleges képességekkel rendelkező kislány, aki éjszakánként macskajelmezben kalandozik. Ezúttal a játék során különleges képességgel bíró gyerekkarakterek nevének betűit kevertük össze. Tegyétek helyes sorrendbe a betűket, és írjátok be a gyerekkarakterek nevét a Rafflecopter megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review