Stacey Halls: A lelenc - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 21. Század Kiadó történelmi fikció
Stacey Halls: A lelenc

Stacey Halls: A lelenc

2021 21. Század Kiadó történelmi fikció
Rövid leírás:
A nagysikerű Familiárisok után itt a második regény, A lelenc ami gyönyörű kivitelezésben jelent meg a 21. század KULT sorozatának legújabb részeként.

Blogturné Részletek



Kiadó: 21. Század

Fordító:  Simonyi Ágnes

Műfaj:  történelmi regény

Terjedelem: 318 oldal

Két nő, akiket összeköt egy gyermek és egy titok, amely mindent megváltoztat. London, 1754. Hat évvel azután, hogy törvénytelen gyermekét, Clarát megszülte és a lelencházban hagyta, Bess Bright visszamegy lányáért, akit nem is ismer. Attól tart, hogy Clara nem is élte túl a csecsemőkort, de kiderül, hogy a kislányt valaki már örökbe is fogadta. Bessnek tótágast áll az élete, miközben igyekszik kideríteni, hogy ki fogadta örökbe Clarát - és miért. Bess szállásától nem messze, London külterületén él egy fiatal özvegy, aki már egy évtizede nem hagyta el az otthonául szolgáló nagy, komor házat. Orvos barátja - aki a lelencházban dolgozik - rábeszéli, fogadjon pesztrát a lánya mellé. Az özvegy azonban nem biztos benne, hogy jó ötlet beengedni egy idegent az életébe. A múlt fenyegető árnyai azzal riogatják, hogy feldúlják gondosan elrendezett világát.
 


Nyereményjáték

A regény egyik központi témája az anyaság, úgyhogy játékunkban minden állomáson egy-egy fülszöveg részletet találtok könyvekből, ahol szintén fontos szerepet kap milyen anyának lenni. Megfejtésül a fülszövegekhez tartozó könyvek szerzőjét és címét írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review